Επικαιρότητα

Με μια παλιά μοτοσυκλέτα και ένα βανάκι, θα φτάσουν από την Θεσσαλονίκη έως την Αλάσκα

Μετά την Ασία και την Αφρική, ο Ηλίας Βροχίδης είναι έτοιμος να εξερευνήσει με την μικρή, παλιά μοτοσυκλέτα του, ολόκληρη την αμερικανική ήπειρο από την Παταγονία μέχρι την Αλάσκα.

Η αποστολή εξερεύνησης «mad about Americas» ξεκίνησε στις 23 Ιουλίου, από τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης και έφτασε στην αμερικανική ήπειρο.

Μαζί με τον Ηλία Βροχίδη σε αυτήν την αποστολή θα ταξιδεύει η Αγγελική Δούκα με ένα βανάκι, που το ζευγάρι μετέτρεψε σε αυτοκινούμενο με τα χέρια του μετά από μια επίπονη ανακατασκευή που διήρκησε τρία χρόνια.

Ο Ηλίας και η Αγγελική διήνυσαν πάνω από 4.000 χιλιόμετρα στην Ιταλία, την Ελβετία και τη Γαλλία έως ότου να φτάσουν στη Μασσαλία. Από εκεί τα οχήματα μπήκαν σε κοντέινερ και φορτώθηκαν σε πλοίο για να μεταφερθούν στην Ουρουγουάη.

Το ζευγάρι πέταξε στο γειτονικό Buenos Aires της Αργεντινής και αφού αφιέρωσε μερικές μέρες για να εγκλιματιστεί και να πάρει μια γεύση από τη μεγαλούπολη, διέσχισε τον Río de la Plata με καράβι και βρέθηκε στο Montevideo της Ουρουγουάης, όπου μόλις παρέλαβε τα οχήματα!

Όλα δείχνουν έτοιμα για να ξεκινήσει η αποστολή “mad about Americas” την μακριά και άκρως ενδιαφέρουσα πορεία προς την εντυπωσιακή Παταγονία! Τα νέα τους θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα τους madnomad.gr και στα κοινωνικά δίκτυα με το ίδιο όνομα. Επίσης, ο Ηλίας Βροχίδης έχει γράψει τρία βιβλία, που εξιστορούν τις περιπέτειές του ανά τον κόσμο, το «27 πανσέληνοι στην Ανατολή», το αντίστοιχο φωτογραφικό λεύκωμα και το “Ταξιδεύω άρα υπάρχω”.

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock