ΕνημέρωσηΠολιτική

Προσφυγικό: Αυξημένη ετοιμότητα στα σύνορα μετά τις απειλές Ερντογάν – Έκτακτη σύσκεψη στο ΓΕΕΘΑ

Η λήψη προληπτικών μέτρων με ενίσχυση της επιτήρησης των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων της χώρας με την Τουρκία αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη υπό τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο με τους αρχηγούς των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Με την απόφαση αυξάνεται στα σύνορα η ετοιμότητα και θα υπάρχει άμεση αναφορά περιστατικών από τις μονάδες της παραμεθορίου, που αφορούν σε αύξηση των παράνομων μεταναστευτικών ροών. Τα μέτρα θα εφαρμόζονται σε συντονισμό με τοτην ΕΛ.ΑΣ. και το Λιμενικό Σώμα.

Η απόφαση ελήφθη μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ανέβασε εκ νέου τους τόνους της αντιπαράθεσής του με την Ελλάδα και αναφερόμενος στο προσφυγικό – μεταναστευτικό, απέιλησε να ανοίξει κα πάλι τα σύνορα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το να κατηγορεί κανείς την Τουρκία για την προσφυγική κρίση συνιστά πραγματική αχαριστία».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock