Τρόπος Ζωής

Δεν είναι ο χρόνος γιατρός, η αγάπη είναι

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε μερικές μέρες από το θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Σήμερα (11.10.2023), η Δώρα Τσαμπάζη, με μια ανάρτηση στο Instagram, ράγισε καρδιές.

Μετά το θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, η Δώρα Τσαμπάζη αποφάσισε να μετακομίσει την Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη και να κάνει στην πρωτεύουσα μια νέα αρχή μαζί με τα παιδιά της, τον Γιώργο και την Ελενάννα.

«Δεν αισθάνθηκα μόνη μου ποτέ» γράφει η Δώρα Τσαμπάζη, ευχαριστώντας όσους της στάθηκαν στον έναν χρόνο που έχει φύγει από τη ζωή ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Ήταν, όπως λέει, μια μεγάλη αγκαλιά, σαν εκείνη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη

«Πλησιάζοντας στον χρόνο που έφυγε ο Αλέξανδρος θέλω να σας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες για την μεγάλη αγκαλιά που κάνατε στην οικογένειά μας ένα χρόνο τώρα.

Τόσο μεγάλη σαν του Αλέξανδρου, που με τύλιγε και με προστάτευε και δεν μπορούσε τίποτα και κανένας να με αγγίξει. Λες και ξέρατε πόσο πολύ θα μου έλειπε αυτή η αγκαλιά και σπεύσατε απλόχερα να μου τη χαρίσετε. Δεν ξέρω αν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την αγάπη και την κατανόηση που μου δείξατε και μου δείχνετε.

Αυτούς τους δώδεκα μήνες δεν αισθάνθηκα μόνη μου ποτέ. Σας ευχαριστώ που αγαπήσατε τα παιδιά μου, που νοιαστήκατε, που ενδιαφερθήκατε. Τελικά είχα δίκιο, δεν είναι ο χρόνος γιατρός η αγάπη είναι.

 

Ελπίζω να καταφέρω να σας την ανταποδώσω», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δώρα Τσαμπάζη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock