ΕνημέρωσηΠολιτική

Σκέρτσος: Εξακολουθεί και φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει με τις λέξεις και κάνει το άσπρο μαύρο. Ως συνήθως», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος.

Και επισημαίνει: «Δεν μας ενδιαφέρει ποιο κόμμα ψηφίζεται στη Ροδόπη. Αρκεί να μην εκπροσωπεί την ‘τουρκική’ μειονότητα. Αυτή είναι η κόκκινη γραμμή κι ο ΣΥΡΙΖΑ την πάτησε. Είναι εθνικό ζήτημα οι εκπρόσωποί μας στη Βουλή να μην είναι ενεργούμενα του τουρκικού προξενείου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αγνόησε προειδοποιήσεις και πληροφορίες που επίσημα του μεταφέρθηκαν ΠΡΙΝ τις εκλογές και συνεχίζει να παίζει με τη φωτιά. Ανακατεύοντας και δυσφημώντας από την Ντόρα Μπακογιάννη μέχρι και την ΕΥΠ που έχει κρίσιμο και διαχρονικό ρόλο στα μειονοτικά ζητήματα εδώ και δεκαετίες.

Αντί να πετάει, λοιπόν, την μπάλα στην εξέδρα, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δύο υποψήφιοί του πρέπει να απαντήσουν σε ένα και μόνο ερώτημα: εκπροσωπούν και διεκδικούν την ψήφο της μουσουλμανικής ή της «τουρκικής» μειονότητας;

Θέλουμε μια απλή, ξεκάθαρη απάντηση από τους δύο υποψήφιους», καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Εθνικές Εκλογές 2023

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock