ΕνημέρωσηΠολιτική

Στην οδό των προκλήσεων η Άγκυρα – Τσελίκ: «Αφήνουν ανθρώπους να πεθαίνουν στη Μεσόγειο»

Συνέχισε την προκλητική ρητορική η Άγκυρα έναντι της Ελλάδας την οποία, αντιστρέφοντας την πραγματικότητα, κατηγόρησε δια στόματος Ομέρ Τσελίκ για απάνθρωπη συμπεριφορά αναφορικά με τους πρόσφυγες και για παραβίαση των διεθνών κανονισμών.

«Συνεχίζεται η προσέγγιση της Ελλάδας στο προσφυγικό και τη νέα χρονιά. Συνεχίζουν τις πρακτικές τους που αφήνουν τους ανθρώπους να πεθαίνουν στη Μεσόγειο. Η Μεσόγειος μετατρέπεται σε τάφο για ανθρώπους που δραπετεύουν από το θάνατο. Είναι μια προσέγγιση που παραβιάζει όλους τους διεθνείς νόμους», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) Ομέρ Τσελίκ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε την Ελλάδα ότι «παρενοχλεί καθημερινά τα σύνορά μας», ενώ πρόσθεσε πως «όσο η Ελλάδα συμπεριφέρεται καλά και μένει ήσυχη, εμείς δεν έχουμε καμία δουλειά και δεν χρειάζεται να φοβάται τους πυραύλους μας».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock