Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Πρόσληψη ειδικού συνεργάτη στο Δ. Ηλιούπολης

Πρόσληψη ειδικού συνεργάτη στο Δ. Ηλιούπολης

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 163 Ν. 3584/07 και τον ΟΕΥ του Δήμου Ηλιούπολης με αριθμ. 707/τ.Β΄/2015 ΦΕΚ όπως αυτός τροποποιήθηκε με το αριθμ.3285/τ.Β΄/2017 ΦΕΚ καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, για την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη, για την παροχή νομικών συμβουλών και γνωμοδοτήσεων σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εφαρμογής της νομοθεσίας, ο οποίος θα συνεπικουρεί το έργο του, παρέχοντας, συμβουλές και διατυπώνοντας εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά στα θέματα αρμοδιοτήτων του.

Εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του Δημάρχου να επιλέξει, εκ των εχόντων τα απαιτούμενα προσόντα, τον κατά την απόλυτη κρίση του, κατάλληλο υποψήφιο, ενόψει της ιδιαίτερης εμπιστευτική φύσης της σχέσης που συνδέει το Δήμαρχο με τον Ειδικό Συνεργάτη.

Ο Ειδικός Συνεργάτης θα υπογράψει σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικό διάστημα το οποίο δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από την θητεία της Δημοτικής περιόδου, εντός της οποίας θα προσληφθεί.

Τα καθήκοντα του και τα υπόλοιπα ζητήματα της θητείας του ορίζονται στο άρθρο 163 του Ν.3584/07. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

1) Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

2) Αντίγραφο Πτυχίου Νομικής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμου πτυχίου της αλλοδαπής, νόμιμα αναγνωρισμένο.

3) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17) για τα οποία απαιτείται υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται τα παραπάνω κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986.

4) Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα.

5) Να διαθέτουν εμπειρία σε θέματα ΟΤΑ ή και νομικών προσώπων των ΟΤΑ.

Η εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής:

Για μεν τους μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας. Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται εντός δέκα (10) ημερών, από την επομένη της δημοσίευσης σε εφημερίδα, στο Τμήμα Διοίκησης-Διεκπεραίωσης-Διαφάνειας (Τμήμα Πρωτοκόλλου) του Δήμου Ηλιούπολης (αρμόδια υπάλληλος Κατερίνα Φράγκου τηλ.: 210 9970058) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Πηγή
Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Δείτε επίσης

700 προσλήψεις στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από την εμφάνιση και διάδοση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη