ΕνημέρωσηΠολιτική

Πρόταση μομφής – Κατρίνης: «Η Ελλάδα δεν ανήκει ούτε στη ΝΔ ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ»

Σαφή θέση υπέρ της αυτόνομης πορείας του ΚΙΝΑΛ διατύπωσε ο επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος Μιχάλης Κατρίνης και διαμήνυσε ότι το κόμμα δεν προσφέρεται για βολικός κυβερνητικός εταίρος.

«Η ξεκάθαρη αυτή θέση ενοχλεί αυτούς που βλέπουν το Κίνημα Αλλαγής ως βολικό κυβερνητικό εταίρο, γιατί τους ενοχλεί, πρώτα και κύρια, η στρατηγική και αδιαπραγμάτευτη επιλογή μας για αυτόνομη πορεία», είπε και απευθυνόμενος προς τους κ.κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να το πάρετε απόφαση ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν προσφέρεται για βολικός κυβερνητικός εταίρος, δεν θα παίξει στα παιχνίδια σας. Το σημερινό παρηκμασμένο και αποτυχημένο πολιτικό σκηνικό του ενάμιση κόμματος, με τη Νέα Δημοκρατία από τη μία και μια αναιμική αντιπολίτευση που έχει βαλτώσει από την άλλη, όλο και πιο πολύ θα θυμίζει εικόνα του παρελθόντος. Και θα ανατραπεί με την ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής, με την αναγέννηση μιας νέας και μεγάλης δημοκρατικής παράταξης».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock