ΕνημέρωσηΠολιτική

Πρόταση μομφής: Πολιτικός «καύσωνας» από την κίνηση ΣΥΡΙΖΑ – Ποιος «πιέζει» ποιον

Τη βαρυχειμωνιά και τις χιονοθύελλες των προηγούμενων ημερών, που προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα και έντονη πολιτική αντιπαράθεση, διαδέχεται πολιτικός «καύσωνας». Η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ πυροδοτεί μεν σφοδρή αντιπαράθεση, ωστόσο δεν θα πρόκειται για αποκλειστικό μπρα -ντε- φερ με την κυβέρνηση, παρά για μια σύγκρουση με τρεις πρωταγωνιστές, καθώς το ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ έχει στρέψει πάνω του τους προβολείς του πολιτικού σκηνικού.

Αφορμή για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσαν οι δυσλειτουργίες του επιτελικού κράτους στον τρόπο αντιμετώπισης της κακοκαιρίας «Ελπίδα». Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης.

«Να φύγετε γιατί δεν αξίζει στους πολίτες, τη χώρα και την κοινωνία τόση παρακμή. Για όλους αυτούς τους λόγους έλαβα το λόγο εκτάκτως για να καταθέσω εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ πρόταση μομφής εναντίον της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock