ΕνημέρωσηΠολιτική

Πρόταση μομφής – Τσίπρας: Η είστε κατσαπλιάδες στις διαδικασίες σας ή μας λέτε ψέματα

Τα λεγόμενα του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη σχολίασε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας πως η κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις.

«Οφείλετε στο ελληνικό κοινοβούλιο να δώσετε εξηγήσεις. Είπατε ότι ζητήσατε συγγνώμη κι εσείς και ο κύριος πρωθυπουργός και είπατε ότι ήταν ειλικρινής. Σας άκουσα επί 20 λεπτά αλλά δεν κατάλαβα να μας υποδείξατε κάπου που να κάνατε λάθος. Γιατί ζητήσατε συγνώμη;» τόνισε ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον κ. Στυλιανίδη, λέγοντας πως δεν έχει καμία διάθεση προσωπικής αντιδικίας.

Αναφορικά με τα λεγόμενά του πως η ΕΜΥ δεν είχε προβλέψει το μέγεθος του χιονιού που θα έπεφτε στην Αττική, είπε ότι η ΕΜΥ σας διαψεύδει. Λένε ότι είχαν ένα μοντέλο που έδωσε επακριβώς το μέγεθος της κακοκαιρίας, την περιοχή που θα καλύψει και τον χρόνο που θα έρθει.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock