Πολιτική

Κανέλλη: Οι Σπαρτιάτες – φασίστες πολεμιούνται με πολιτικούς όρους

Ένταση μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και του Αλέξη Κούγια προκλήθηκε στο πάνελ της εκλογικής βραδιάς του MEGA σχετικά με το ζήτημα της επικείμενης εισόδου των Σπαρτιατών στη Βουλή.

«Με πολιτικούς και όχι με δικαστικούς όρους πολεμιούνται τα κόμματα φασιστικής ιδεολογίας όπως οι Σπαρτιάτες» τόνισε στο εκλογικό πάνελ του MEGA η υποψήφια με το ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, σε μια στιγμή κατά την οποία ανέβηκαν οι τόνοι με τον επίσης προσκεκλημένο, γνωστό ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια.

Ο κ. Κούγιας είχε τοποθετηθεί νωρίτερα τονίζοντας πως στις δημοκρατίες δεν γίνεται κάποιο κόμμα να αποκλείεται από τις εκλογές με βάση την ιδεολογική του τοποθέτηση, όποια κι αν είναι αυτή.

«Ένας διαφημισμένος έγκλειστος δεν αποτελεί πρόβλημα. Αυτή η χώρα έχει δει πολλά φασισταριά να ανεβαίνουν από τον πάτο. Το πρόβλημα είναι αν αυτοί που τους ψηφίζουν έχουν συναίσθηση τι ψηφίζουν» πρόσθεσε η κ. Κανέλλη.

«Γιατί απαγορεύεται;» ρωτούσε επανειλημμένα σε έντονο ύφος ο Αλέξης Κούγιας.

«Το σύστημα διευκόλυνε τον φασισμό με την αρνητική διαφήμιση»

Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο το σύστημα διαφήμισε έναν φασίστα έγκλειστο. Είμαστε άνθρωποι της τηλεόρασης και ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει η αρνητική διαφήμιση. Το όνομα του Κασιδιάρη, ενός εγκλείστου με βαριά ποινή στις φυλακές Δομοκού ήρθε στην επιφάνεια επειδή του επετράπη να καθορίζει την ατζέντα.

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock