«Πυρά» Γεννηματά για την πανδημία: Εξαγγελίες απίστευτης προχειρότητας

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας και τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά κάνοντας λόγο για «εξαγγελίες απίστευτης προχειρότητας και έξυπνα μέτρα που ομολογούν αποτυχία».

Παρεμβαίνοντας στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις δημόσιες συμβάσεις, η επικεφαλης του ΚΙΝΑΛ ανέφερε πως «η κυβέρνηση επιμένει σε λύσεις μπαλώματα με ημίμετρα πανικού και πολιτική ακορντεόν, εξαγγελίες προχειρότητας και ελαφρότητας» είπε και σχολίασε με αρκετή δόση ειρωνείας πως πλέον «πρέπει να στέλνουμε SMA με GPS και χρονόμετρο».

Καταλόγισε στην κυβέρνηση έλλειμμα σχεδιασμού, σημειώνοντας πως το τρίτο κύμα είναι εκτός ελέγχου κι η Ελλάδα είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη διάρκεια καραντίνας και την ίδια ώρα η κυβέρνηση κινείται όπως και στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης, χωρίς κανένα σχέδιο για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγεία. Επανέλαβε τη θέση του ΚΙΝΑΛ για επίταξη ιδιωτικών ΜΕΘ, τονίζοντας ότι οι ασθενείς με σοβαρές ασθένειες έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους, καθώς σοβαρά χειρουργεία οδηγούνται σε αναβολή.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση