Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΚΟΣΜΟΣ / Πυραύλους στη Σαναά εκτόξευσε η στρατιωτική συμμαχία υπό την Σ.Αραβία

Πυραύλους στη Σαναά εκτόξευσε η στρατιωτική συμμαχία υπό την Σ.Αραβία

Επίθεση εναντίον αεροπορικής βάσης πραγματοποίησε η στρατιωτική συμμαχία υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας, που έχει εμπλακεί στον πόλεμο της Υεμένης από το 2015.

Η βάση βρίσκεται κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Σαναά, που χρησιμοποιείτο για να απογειώνονται μη επανδρωμένα τηλεχειριζόμενα αεροσκάφη, καθώς και εναντίον θέσεων από τις οποίες εκτοξεύονται βαλλιστικοί πύραυλοι, δήλωσε εκπρόσωπός της στο τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Ιχμπαρίγια τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η λειτουργία του πολιτικού αεροδρομίου και η δυνατότητα μεταφοράς διεθνούς ανθρωπιστικής βοήθειας μέσω αυτού δεν επηρεάστηκαν, τόνισε ο συνταγματάρχης Τούρκι αλ Μάλκι σε τηλεφωνική του συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο που αναμεταδόθηκε απευθείας.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μασίρα, που πρόσκειται το κίνημα των σιιτών ανταρτών Χούθι — το οποίο θεωρείται προσκείμενο στο Ιράν και εναντίον του οποίου επενέβη στον πόλεμο η συμμαχία υπό την ηγεσία του Ριάντ — μετέδωσε ότι έγιναν πάνω από τριάντα αεροπορικές επιδρομές, που έπληξαν την αεροπορική βάση Αλ Ντουλάιμι στη Σαναά και περιοχές γύρω από αυτήν.

pentapostagma.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

ΒΟΜΒΑ από τον Δεξιότατο Μενέντεζ…!!! «Η σχέση Τραμπ-Ερντογάν θέτει σε κίνδυνο Ελλάδα, Ισραήλ, Κύπρο»…!

Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ «χτύπησε» ξανά τη Δευτέρα με σκληρού περιεχομένου επιστολή, απαιτώντας από το …

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη