Υγεία & Διατροφή

«ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ» από Κούβελα: Άλλαξε η στρατηγική! Κάνουμε ό,τι ΠΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, aud

«Έχει επιβληθεί μια αλλαγή του τρόπου ζωής»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, έριξε «πυρηνικές ΒΟΜΒΕΣ»!

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

 

«Είναι πολύ σοβαρό αυτό που θα σας πώς! Υπάρχει μία στρατηγική: Ενώ πριν η φαρμακοβιομηχανία πουλούσε με το κομμάτι, δηλαδή ‘πονάει το κεφάλι μου, θα πάω να πάρω ένα φάρμακο’, τώρα γίνεται δα συνδρομητική υπηρεσία ‘Netflix’.

Θα σου δίνω δηλαδή κάθε μέρα δέκα ευρώ για να μπορώ να έχω πρόσβαση στο προϊόν σου.

Μιλάμε για μεγάλη αλλαγή κουλτούρας. Έχουμε πλέον έναν πληθυσμό, ο οποίος ανά τακτά χρονικά διαστήματα, χρησιμοποιεί ένα προϊόν, με την ελπίδα να μην νοσήσει.

Μιλάμε για αλλαγή στην παγκόσμια σκέψη της αντιμετώπισης των προβλημάτων Υγείας.

Έχει επιβληθεί μια αλλαγή του τρόπου ζωής. Η κυβέρνηση σου λέει πότε να βγεις και πότε όχι ή διώκεσαι αν έχει διαφορετική άποψη από αυτήν ή σε αποκλείουν από τα συνέδρια.

Υπάρχει ένα αφήγημα, στο οποίο αλλάζονται, κατά το δοκούν οι ορισμοί. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην ανθρωπότητα. Όλοι βαδίζουμε με αυτά που λέει και πουλάει η τηλεόραση, ενώ απαγορεύεται η διαφήμιση φαρμακευτικών προϊόντων».

 

«Δεν έχω λόγο να κάνω την τρίτη, τέταρτη, πέμπτη δόση, για να κερδίσω την ελευθερία μου, καθώς αυτό δεν πρόκειται να συμβεί», είπε για το εμβόλιο.

Ακούστε το απόσπασμα:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock