Επικαιρότητα

Τραυματισμός 8χρονης σε παιδική χαρά: Είχε αφαιρεθεί κι άλλο ακατάλληλο παιχνίδι

Γραπτή ανακοίνωση για τον σοβαρό τραυματισμού 8χρονου κοριτσιού στην παιδική χαρά στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης την Κυριακή, εξέδωσε ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και βιώσιμης κινητικότητας Εφραίμ Κυριζίδης.

Σε αυτή αφού εκφράζει τη θλίψη και τη συμπαράστασή του στην οικογένεια του κοριτσιού, που οδηγήθηκε στο χειρουργείο για να σωθεί το δάκτυλό της, αναφέρει ότι ο τελευταίος τεχνικός έλεγχος στα παιχνίδια της παιδικής χαράς, έγινε την περασμένη Παρασκευή, οπότε μάλιστα αφαιρέθηκε άλλο παιχνίδι που είχε κριθεί μη κατάλληλο.

«Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά θλίψη μου για το ατυχές περιστατικό που συνέβη χτες, σε παιδική χαρά στην περιοχή της νέας παραλίας. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια -από την πρώτη στιγμή είμαστε δίπλα τους και ενημερωνόμαστε διαρκώς για την πορεία της υγείας του παιδιού», ανέφερε ο κ. Εφραίμ Κυριζίδης και σημείωσε πως, «η παιδική χαρά παραμένει σφραγισμένη, μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες ελέγχου και οι εργασίες αποκατάστασης που θα κριθούν απαραίτητες».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock