ΕνημέρωσηΠολιτική

«Πόλεμος» ανακοινώσεων Κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για την παραίτηση Κουρτς

Νέο κύκλο ομόκεντρης αντιπαράθεσης κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη διαφάνεια, ανοίγουν οι πολιτικές εξελίξεις στην Αυστρία.

Στις αιτιάσεις που απευθύνει ο Αλέξης Τσίπρας κατά της πλειοψηφίας και του πρωθυπουργού, με αφορμή το σκάνδαλο που οδήγησε στην παραίτηση Κούρτς από την Καγκελαρία, απάντησε σε άκρως σκληρό τόνο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου επέκτεινε την αιχμή που απηύθυηνε πρωθυπουργός κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην συζήτηση για την κύρωση της ελληνογαλλικής συμφωνίας: «Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να αναφέρεται στην Ελλάδα ως «μικρή». Υποτιμά την πατρίδα, προσπαθώντας απεγνωσμένα να τη φέρει στα δικά του, μικρά πολιτικά μέτρα» τόνισε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ. Στην παρέμβασή του, ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποιούσε την δηκτική αναφορά: «Είναι η Ελλάδα μία “μικρή Αυστρία του Κουρτς;”. Το πιθανότερο είναι ότι η Αυστρία του Κουρτς είναι μία “μικρή Ελλάδα του Μητσοτάκη” και του πλέγματος διαφθοράς που έχει δημιουργήσει γύρω του».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock