888 Πόσο Νερό… Σπαταλάτε Όταν Μαγειρεύετε; | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Πόσο Νερό… Σπαταλάτε Όταν Μαγειρεύετε;

Πόσο Νερό… Σπαταλάτε Όταν Μαγειρεύετε;

Είναι αδύνατο να αφήσει κανείς έξω το νερό όταν μιλάει για μαγειρική! Γιατί; Επειδή στην κουζίνα μας χρησιμοποιούμε (και πολλές φορές σπαταλάμε) πολύ περισσότερο νερό απ’ όσο νομίζουμε. Ας ξεκινήσουμε με δύο απλά παραδείγματα:

Βράζουμε μακαρόνια. Το νερό με το οποίο γεμίζουμε την κατσαρόλα για να βράσουμε τα μακαρόνια καταλήγει στον νεροχύτη. Ένας τρόπος για να μη το σπαταλάμε είναι να γεμίζουμε την κατσαρόλα μας ανάλογα με το πόσα ζυμαρικά έχουμε να βράσουμε. Έτσι, μπορούμε να κάνουμε κατά κάποιο τρόπο λίγη οικονομία στο νερό που σπαταλάμε. Αυτό, είναι το… φανερό νερό! Το νερό που βλέπουμε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..