Πόσο πιο ξεκάθαρα!!! Έβαλαν αυτόν να μας μιλήσει – ΒΙΝΤΕΟ

Νέες πανδημίες, αν δεν είμαστε… καλά παιδιά

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είπε ότι ο κόσμος κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με… νέες πανδημίες στο μέλλον αν πάθει «αμνησία» και δεν πάρει το μάθημά του από την τρέχουσα κρίση της Covid-19.

Τι θέλουν να μας πουν ακριβώς;;;

«Είδα την αμνησία που φαίνεται να παθαίνει ο κόσμος μετά από ένα τραυματικό γεγονός, και αυτό είναι κατανοητό», είπε ο… κορυφαίος «ειδικός» του ΠΟΥ σε θέματα αντιμετώπισης κρίσεων, Μάικ Ράιαν. «Αλλά αν το ξανακάνουμε, όπως κάναμε μετά τον SARS, όπως κάναμε μετά την H5N1, όπως κάναμε μετά την πανδημία της H1N1, αν συνεχίσουμε να αγνοούμε την πραγματικότητα του τι μπορούν να κάνουν στον πολιτισμό μας αυτά τα παθογόνα, τότε είναι πιθανόν να βιώσουμε τα ίδια ή και χειρότερα στη ζωή μας», τόνισε.

Με άλλα λόγια, αν δεν διατηρήσουμε τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας, αν μειώσουμε ξανά το κενό ανάμεσά μας και αν δεν ανοίξουμε τις αγκάλες μας στην επόμενη μέρα της «μεγάλης επανεκκίνησης», τότε μας περιμένουν χειρότερες πανδημίες!

Αυτό κάποιοι θα το ονόμαζαν «ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ», ωστόσο διαφωνούμε μαζί τους σε κάθε περίπτωση.

Ο Ράιαν επέπληξε επίσης τις ανεπτυγμένες χώρες, λέγοντας ότι στο βόρειο ημισφαίριο διαχειρίζονται τα συστήματα υγείας τους «σαν να ήταν αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους».

Έρχεται λοιπόν παρέμβασή και στα συστήματα Υγείας.

«Στον βορρά, λόγω του μοντέλου κόστους των συστημάτων υγείας, τα έχουμε σχεδιάσει έτσι ώστε να αποδίδουν στο 95%, στο 98% και στο 100%. Είναι σαν να έχουμε ένα μοντέλο αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους για τις υπηρεσίες υγείας. Λοιπόν, τώρα πληρώνουμε το τίμημα για αυτό», είπε.

 

Ποιός είναι ο Mike Ryan;;;

Αυτός που έχει δηλώσει πως πρέπει οι Αρχές να εισβάλλουν σε σπίτια και να απομονώνουν άτομα που έχουν κορωνοϊό.

Θυμηθείτε τον:

πηγη


loading…

realhosting
loading...

Απάντηση