ΕνημέρωσηΠολιτική

Πότε θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός των παιδιών 5-11 ετών-Η απάντηση Μητσοτάκη σε μαθητές

Τον χρονικό ορίζοντα στον οποίο ενδέχεται να ληφθούν αποφάσεις για το άνοιγμα της πλατφόρμας εμβολιασμών για τα παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών προσδιόρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε μια χαλαρή συζήτηση που είχε με μαθητές στο Παλαιό Φάληρο, όπου παρευρέθη για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου, ο πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά: “Και όσοι είναι από 12 και πάνω, εσείς ακόμη δεν πιάνει ο εμβολιασμός. Σε λίγο, σε λίγο για σας”. Την αναφορά του πρωθυπουργού διαδέχτηκε η καταφατική απάντηση των λιλιπούτειων συνομιλητών του.

Όταν μια εξ΄αυτών αντέτεινε ότι: “Οι γονείς μου μέχρι και η αδερφή μου έχουν κάνει το εμβόλιο”, ο κ. Μητσοτάκης άδραξε την ευκαιρία για να συζητήσει από τους μικρούς παρελαύνοντες να προωθήσουν την εμβολιαστική εκστρατεία στο οικογενειακό τους περιβάλλον: “αν τυχόν έχετε κανά γονιό ή κανά παππού καμιά γιαγιά που δεν το έχει κάνει, θα πρέπει του πείτε ότι πρέπει να το κάνει”. Με τους μαθητές να ανταπαντούν: “Το κάνουμε. Εντάξει”.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock