888 Πώς να Διώξετε το Άγχος Μέσα σε Μόλις 10 Λεπτά! | Kontasas
Αρχική / TIPS / Πώς να Διώξετε το Άγχος Μέσα σε Μόλις 10 Λεπτά!

Πώς να Διώξετε το Άγχος Μέσα σε Μόλις 10 Λεπτά!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι… να πηδήξετε!

Σας καταλαβαίνουμε… Είναι φορές που μόλις το άγχος κάνει την εμφάνισή του δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να το διώξετε. Όταν έχετε εκατοντάδες πράγματα να κάνετε μέσα σε μια μέρα και μόνο μερικές ώρες για να τα τελειώσετε, το να ξεφύγετε από το άγχος φαίνεται αδύνατον. 

Το χειρότερο πράγμα που κάνουν οι άνθρωποι που έχουν άγχος την ώρα της δουλειάς τους είναι ότι ξεχνάνε να πάρουν ανάσες πράγμα που χειροτερεύει την κατάσταση. 

Η Gabrielle Bernstein, συγγραφέας και γκουρού αυτοβοήθειας ξέρει πολύ καλά τι πάει να πει άγχος και έχει βρει τον τρόπο για να το βγάζει από την ζωή της. 

Πώς να Διώξετε το Άγχος Μέσα σε Μόλις 10 Λεπτά!

Κάνοντας αυτό που προτείνει η Gabrielle Bernstein θα έχετε εξαφανίσει το άγχος σε μόλις 10 λεπτά.

Η ίδια λέει: «Όποτε κάθομαι στο γραφείο μου και αισθάνομαι ότι με κυριεύει το άγχος από τα εκατοντάδες email που πρέπει να απαντήσω, το ρίχνω στη γυμναστική και το κόλπο αυτό πιάνει κάθε φορά. Πιο συγκεκριμένα σηκώνομαι, ανεβαίνω στο μικρό μου τραμπολίνο και αρχίζω να χοροπηδάω». Και συνεχίζει: «Mέσα σε ένα λεπτό το σώμα και το μυαλό μου αρχίζουν να ηρεμούν και μετά από 10 λεπτά νιώθω υπέροχα και γεμάτη ενέργεια». 

Δεν το περιμένατε αυτό, ε; Κι όμως, δεν είναι απίστευτο. Ο συνδυασμός της άσκησης με κάτι που είναι λίγο πιο «χαζό» μπορεί να φέρει μεγάλα αποτελέσματα ακόμα και μετά από μερικά λεπτά.

Το χοροπήδημα πάνω σε ένα τραμπολίνο θα σας κάνει να αισθανθείτε και πάλι σαν παιδιά και αυτό θα σας χαλαρώσει.  

Και τα καλά νέα είναι πως ένα μίνι τραμπολίνο που μπορείτε να βρείτε σε κάθε κατάστημα παιχνιδιών δεν θα σας κοστίσει ούτε 25 ευρώ. 

Πώς να Διώξετε το Άγχος Μέσα σε Μόλις 10 Λεπτά!

Βάλτε ένα μικρό τραμπολίνο στο σπίτι σας.

Αν έχετε δικό σας γραφείο βάλτε το στο γραφείο σας. Διαφορετικά τοποθετήστε το σε κάποια γωνιά στο σπίτι σας. 

Και αν δεν θέλετε να επενδύσετε σε ένα τραμπολίνο, μην ανησυχείτε, υπάρχουν και άλλες λύσεις. Κάντε λίγο σκοινάκι ή βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και χορέψτε. Οτιδήποτε έχει σχέση με κίνηση θα σας βοηθήσει. 

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

4 Έξυπνοι Τρόποι για να Κρύψετε τα Καλώδια των Συσκευών σας

Στο υπνοδωμάτιο καλώδια, στο μπάνιο, στην κουζίνα, στο καθιστικό καλώδια, στο γραφείο το χάος! Χωρίς …