Πώς να φτιάξεις διάλυμα μαγειρικής σόδας για να απολυμάνεις φρούτα και λαχανικά

Χρησιμοποιώντας υπερ-ευαίσθητα τεστ υψηλής τεχνολογίας, οι ερευνητές έλεγξαν τόσο την φλούδα όσο και την σάρκα μήλων για φυτοφάρμακα και μέτρησαν τη συγκέντρωση φυτοφαρμάκων στον φυτικό ιστό.

Το διάλυμα μαγειρικής σόδας είναι πιθανότατα πιο αποτελεσματικό επειδή μπορεί να βοηθήσει στη διάσπαση των μορίων φυτοφαρμάκων, είπε η επικεφαλής ερευνήτρια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πλύσιμο διαφόρων προϊόντων. Το πόσο καλά λειτουργεί “εξαρτάται από τη δομή των φρούτων και λαχανικών, αλλά είναι μια γενική μέθοδος”, πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

To άρθρο Πώς να φτιάξεις διάλυμα μαγειρικής σόδας για να απολυμάνεις φρούτα και λαχανικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση