Επικαιρότητα

Ράδιο Αρβύλα: Αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου από Κανάκη, Σερβετά, Κιούση

Αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου κατέθεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης, μετά τις αποκαλύψεις για τις παράνομες ενέργειές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι τρεις παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα έχουν ήδη κινηθεί εναντίον του πρώην συνεργάτη τους, ζητώντας την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που υπέστησαν τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο και η εκπομπή.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δημοσίευσε σε πορνογραφικού περιεχομένου site φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές, χωρίς την συγκατάθεση της τότε συντρόφου του, αλλά και άλλες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση άλλων γυναικών, ακόμη και ανήλικων, οι τρεις παρουσιαστές αποφάσισαν σε συνεννόηση με το κανάλι να σταματήσει η προβολή των προγραμμάτων Ράδιο Αρβύλα και Vinylio νωρίτερα πριν από τις γιορτές.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock