Επικαιρότητα

Ράπτη: Νέες δομές, προγράμματα Ψυχικής Υγείας στην Κρήτη και Κινητή Μονάδα στο Αρκαλοχώρι

Επιπλέον, σύμφωνα με την υφυπουργό, η Κινητή Μονάδα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης που ξεκίνησε να λειτουργεί στο Αρκαλοχώρι, θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.

Στην συνεδρίαση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, συμμετείχαν η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ και του Νοσοκομείου, η Διεύθυνση της Ψυχιατρικής Κλινικής και εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, συναντήθηκε με το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό του Νομού Ρεθύμνου, όπου συζήτησαν την ενίσχυση των δράσεων για τον Αυτισμό στο Νομό Ρεθύμνου.

Επίσης η κυρία Ράπτη, επισκέφθηκε τη Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας Εξαρτήσεων του ΟΚΑΝΑ.

Στη συνέχεια, η Υφυπουργός προήδρευσε σε σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου, με συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μ. Λιονή, του Βουλευτή Ρεθύμνου, Ι. Κεφαλογιάννη, της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ και του Νοσοκομείου, εκπροσώπους του Δήμου Ρεθύμνου, φορέων της πόλης και υπηρεσιακών παραγόντων.

Μετά το πέρας της επίσκεψης η Υφυπουργός Υγείας δήλωσε:

«Με χαρά επισκέπτομαι σήμερα το Ρέθυμνο, μια πόλη που πάντοτε δίνει ιδιαίτερο βάρος στα ζητήματα Ψυχικής Υγείας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock