888 Ρήγας: Οι Τούρκοι συνηθίζουν να αυξάνουν την ένταση σε προεκλογικές περιόδους | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ρήγας: Οι Τούρκοι συνηθίζουν να αυξάνουν την ένταση σε προεκλογικές περιόδους

Ρήγας: Οι Τούρκοι συνηθίζουν να αυξάνουν την ένταση σε προεκλογικές περιόδους

«Είναι σύνηθες φαινόμενο σε τέτοιες περιόδους (σ.σ. προεκλογική) οι Τούρκοι να αυξάνουν την ένταση, είτε με ρητορικό τρόπο είτε με πράξεις και ενέργειες», παρατήρησε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Παναγιώτης Ρήγας, σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό σταθμό «Alpha» .

« Όσο πληθαίνουν οι παραβιάσεις, σε συνδυασμό με τη μειωμένη εμπειρία των Τούρκων πιλότων, προφανώς αυξάνεται και ο κίνδυνος ατυχήματος. Ο κ. Αποστολάκης δεν είπε τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από αυτά τα οποία λέμε και ο πρωθυπουργός και εγώ και το σύνολο της κυβέρνησης» ανέφερε , με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας από τις ΗΠΑ.

Ο κ. Ρήγας επανέλαβε ότι «οι γείτονές μας δεν έχουνε κανένα λόγο, κανένα δικαίωμα και δεν πρέπει με κανένα τρόπο να υπερβαίνουν το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της θάλασσας. Η θέση ολόκληρης της κυβέρνησης είναι κατηγορηματική και συντεταγμένη: Τίποτα δεν παραχωρείται, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του σε ό,τι αφορά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Το πώς και με ποια τακτική το επιτυγχάνουμε αυτό αποτελεί συνειδητή μας επιλογή, που δεν είναι άλλη από τη νηφαλιότητα, με απόλυτη επάρκεια και αποτελεσματικότητα.»

Απαντώντας σε ερώτηση για την υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη με το ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, ο κ. Ρήγας σχολίασε ότι» ο κ. Πέτρος Κόκκαλης αποφάσισε να συνταχθεί μαζί μας στις Ευρωεκλογές, σε ένα πλατύ προοδευτικό μέτωπο απέναντι στην ακροδεξιά και τον ρατσισμό, ζητώντας την ψήφο του ελληνικού λαού, κάτι που δεν συνηθίζει η διαπλοκή».

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

Με πτήσεις τσάρτερ – που μας στοιχίζουν χιλιάδες ευρώ- στέλνει πίσω τους Πακιστανούς ο Χρυσοχοΐδης. ΕΓΓΡΑΦΑ – ΠΙΝΑΚΑΣ

Με πτήσεις τσάρτερ απελαύνονται οι παράνομοι μετανάστες από το Πακιστάν γεγονός που πολλαπλασιάζει το κόστος …