Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ – ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ – ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ!

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Ανακλήθηκαν άδειες στρατιωτικού προσωπικού και κλήθηκαν να μπουν στις μονάδες τους

Σε ξαφνική επιφυλακή τίθενται σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο Evros-news.gr από διάφορα σημεία του Έβρου, στις στρατιωτικές μονάδες του νομού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανακαλούνται άδειες, στρατιωτικοί κλήθηκαν να μπουν στις μονάδες τους και ουδείς γνωρίζει αν πρόκειται για κάποια άσκηση ετοιμότητας ή συμβαίνει κάτι άλλο. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες πως και στα νησιά συμβαίνει κάτι παρόμοιο.

Ουδείς γνωρίζει αν αφορά την πρόθεση της Τουρκίας να βγάλει γεωτρύπανο για να κάνει έρευνες στην περιοχή της Κρήτης ή αν “χτυπήσει” στην Σύρτη της Λιβύης και επειδή η Αίγυπτος προανήγγειλε ένοπλη αντίδραση, κρίθηκε σκόπιμο να υπάρχει ετοιμότητα και των ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων.
Πάντως οι πληροφορίες που φτάνουν στο Evros-news.gr όσο περνάει η ώρα, αναφέρουν ότι αρκετοί στρατιωτικοί ενημερώθηκαν να βρεθούν στις μονάδες που υπηρετούν, ενώ διακόπηκαν και άδειες που είχαν δοθεί. Ας ελπίσουμε να πρόκειται τελικά για μια ξαφνική άσκηση ετοιμότητας λόγω της τουρκικής προκλητικότητας και τίποτε περισσότερο.

πηγή πληροφοριών: evros-news.gr

πηγη


loading…

Δείτε επίσης

ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ! ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ (ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ 2015) Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ – ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Η fake ακτινογραφία που δείχνει πόσο έχει εξαπλωθεί ο ιός της παραπληροφόρησης στα ΜΜΕ Petsas …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη