Τρόπος Ζωής

Πως νίκησε τον αλκοολισμό η Ντρου Μπάριμορ – Κάμερον Ντίαζ: «Δύσκολο να το βλέπεις»

Ντρου Μπάριμορ και Κάμερον Ντίαζ συνδέονται εδώ και πολλά χρόνια με ισχυρή φιλία. Γνωρίστηκαν σε ένα καφέ όπου σύχναζε η Ντίαζ και δούλευε η 14χρονη τότε Ντρου.

Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν στους Los Angeles Times για τη φιλία τους αλλά και για το πως η Ντρού Μπάριμορ κατάφερε να ξεπεράσει τον αλκοολισμό, με την Κάμερον Ντίαζ πάντα στο πλευρό της.

Η Ντίαζ μίλησε για το αγώνα της καλύτερης της φίλης να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ. «Ήταν δύσκολο να το βλέπεις» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ήξερα ότι αν μέναμε δίπλα της και της δίναμε την υποστήριξη που χρειαζόταν, θα έβρισκε τον δρόμο της. Είχα απόλυτη πίστη σε εκείνη».

Με την σειρά της η Ντρου Μπάριμορ παραδέχθηκε ότι στράφηκε στο αλκοόλ μετά το διαζύγιό της από τον Γουίλ Κόπελμαν το 2016.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε τόσο πολύ που ο θεραπευτής της Μπάρι Μίτσελς (Barry Michels) παραιτήθηκε μετά από 10 χρόνια συνεδριών.

Σημείο καμπής στη ζωή της ήταν όταν της προσφέρθηκε το «The Drew Barrymore Show» το 2019. «Με ταρακούνησε πραγματικά. Είπα: “δεν μπορώ να το χειριστώ αυτό αν δεν βρίσκομαι σε ένα πραγματικά καθαρό μέρος”», ανέφερε.

Σήμερα επικεντρώνεται στο «ρόλο» της ζωής της που αφορά τις δύο κόρες της.

«Συνειδητοποίησα ότι μόνο με τα κορίτσια μου, είμαι πραγματικά ευτυχισμένη. Πάντα πίστευα ότι θα ήμουν σε αυτόν τον τροχό χάμστερ για όλη μου τη ζωή. Ίσως όμως, να υπάρξει κάτι διαφορετικό πριν σβήσουν τα φώτα», κατέληξε η Ντρου Μπάριμορ.

To άρθρο Πως νίκησε τον αλκοολισμό η Ντρου Μπάριμορ – Κάμερον Ντίαζ: «Δύσκολο να το βλέπεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock