Επικαιρότητα

Λάρισα: Στον ανακριτή ο 53χρονος – Τι θα ισχυριστεί για τον ξυλοδαρμό της αστυνομικού

Σήμερα (7/08) αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή Λάρισας ο 53χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 43χρονης συζύγου του, με την οποία βρίσκονταν σε διάσταση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρονη αστυνομικός δίνει μάχη για να επουλώσει τα τραύματά της, με τον άνδρα να κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα νοσηλεύεται, μεταξύ άλλων, με ρήξη σπλήνας και νεφρού και σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι, στα πλευρά, στη μύτη, στη γνάθο, στη στοματική χώρα και την κοιλιά.

Πλέον η αξιωματικός, «δεν είναι σε καταστολή αλλά έχει υπερβολικό πόνο. Τα μάτια της τώρα παίρνουν και ανοίγουν. Αν η κατάσταση της πάει όπως τώρα, από τη Δευτέρα θα αρχίσουν να βγαίνουν τα σωληνάκια» ανέφερε ο αδερφός της στο Open.

Τι θα ισχυριστεί ο 53χρονος

Σύμφωνα με το Μega, o άνδρας θα υποστηρίξει ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη σύζυγό του, ενώ θα ισχυριστεί ότι ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της 43χρονης ήταν εκείνο που προκάλεσε την οργή και την επίθεση σε βάρος της.

Kατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης του βίαιου ξυλοδαρμού, ο οποίος, εκτός από ενδοοικογενειακή βία κατηγορείται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς συναδέλφους της συζύγου του, οι οποίοι και τον συνέλαβαν, «ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας επί μία ώρα κι ένα τέταρτο ξυλοκοπούσε την 43χρονη αξιωματικό της Αστυνομίας, από τις 03:00 τα χαράματα μέχρι τις 04:15. Οι Αρχές επενέβησαν μετά από ειδοποίηση γειτόνισσας.

Οι απειλές και η βίαιη συμπεριφορά του 53χρονου είχαν οδηγήσει την αστυνομικό στην απόφαση να χωρίσουν, όπως έγινε γνωστό από τη μητέρα της. Μάλιστα, βρίσκονταν ήδη σε διάσταση όταν εκείνος εισέβαλε στο σπίτι της και της επιτέθηκε.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά – Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο»

Το μαρτύριο που έζησε στα χέρια του συζύγου της περιέγραψε η αστυνόμος στη Λάρισα. «Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς», είπε η 43χρονη αξιωματικός μιλώντας στην ΕΡΤ.

Η απόφαση της γυναίκας να χωρίσει τον επιχειρηματία, επειδή σύμφωνα με το περιβάλλον της δεν άντεχε άλλο όσα περνούσε μαζί του, φαίνεται πως ήταν η αφορμή για τον άγρια κακοποίησή της.

«Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», δήλωσε η γυναίκα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock