ΑθλητικάΕνημέρωση

Ρεκόρ συμμετοχών στο sold out 5ο Messinia Pro-Am στην Costa Navarino

Το ετήσιο τουρνουά γκολφ θα καλωσορίσει 75 ομάδες από όλο τον κόσμο από τις 24 έως τις 27 Νοεμβρίου. Για πρώτη φορά οι παίκτες θα διαγωνισθούν στο “International Olympic Academy Golf Course”

Με ρεκόρ συμμετοχών θα διεξαχθεί το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα και 5ο κατά σειρά Messinia Pro-Am στην Costa Navarino, από τις 24 έως τις 27 Νοεμβρίου.

Παίκτες από όλο τον κόσμο κατοχύρωσαν εδώ και αρκετούς μήνες τη συμμετοχή τους στο διεθνές τουρνουά, το οποίο για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί σε τρία γήπεδα, στα βραβευμένα The Dunes Course και The Bay Course, καθώς και στο πρώτο παγκοσμίως ‘International Olympic Academy Golf Course’. Η ονομασία του νέου γηπέδου 18 οπών, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (Δ.Ο.Α.), της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.) και της Costa Navarino. Πρόκειται για ένα από τα δύο νέα γήπεδα στο Navarino Hills, που έχουν σχεδιαστεί από τον δύο φορές πρωταθλητή Masters και θρύλο του Ryder Cup, José María Olazábal.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock