Επικαιρότητα

Ρητορική ΜΙΣΟΥΣ στο μέσο που ο Μητσοτάκης έδινε διαπιστευτήρια: «Να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ περισσότερο τους ανεμβολίαστους» – ΒΙΝΤΕΟ

Ιδού οι συνεργοί της ΧΟΥΝΤΑΣ!

Σε ρεσιτάλ μίσους επιδόθηκε ο πανεπιστημιακός καθηγητής ιατρικής ηθικής & βιοηθικής, Arthur Caplan, ζητώντας να ληφθούν ακόμα πιο σκληρά μέτρα κατά των ανεμβολίαστων για να δοθεί το…κατάλληλο παράδειγμα!

Μιλώντας στο CNN, ο ίδιος πρότεινε μία σειρά από ειδεχθή μέτρα που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την αύξηση των νοσηλίων αλλά και την απαγόρευση στους ανεμβολίαστους να έχουν ασφάλεια ζωής!

«Μαχόμαστε σε έναν πόλεμο και χρειαζόμαστε όλα τους πάντες. Δεν θέλω να απορρίψω αυτούς που ακόμα δεν έχουν κάνει το σωστό. Θα τους καταδικάσω. Θα τους ντροπιασω. Θα τους κατηγορήσω, αλλά δεν θέλω να τους αποκλείσω. Δεν μπορούμε να τους διαγράψουμε. Μπορούμε να τους τιμωρήσουμε περισσότερο.

Μπορούμε να πούμε ότι θα πρέπει να πληρώσετε περισσότερα για τον λογαριασμό του νοσοκομείου σας. Δεν μπορείτε να πάρετε ασφάλιση ζωής ή ασφάλιση αναπηρίας σε προσιτές τιμές εάν δεν είστε εμβολιασμένοι. Αυτές οι εταιρείες δεν πρέπει να μας αντιμετωπίζουν ως ίσους όσον αφορά τα οικονομικά βάρη που επιβάλλει η ασθένεια».

 

Το μέσο που ακούστηκαν τα παραπάνω αισχρά πράγματα μόνο τυχαίο δεν είναι.

Πριν λίγων εβδομάδων ο ίδιος ο Έλληνας πρωθυπουργός, εκπροσωπώντας μία χώρα που θα ήθελε μάλλον πολύ να…ζήσει ο παραπάνω «ειδικός» λόγω των σφοδρών κορωνομέτρων, είχε δώσει τα κατάλληλα διαπιστευτήρια.

Θυμηθείτε:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock