Τρόπος Ζωής

Η Κορίνα Εμμανουηλίδου για τα Miss Universe

“Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα περνάει ένα τόσο σηµαντικό µήνυµα σε έναν παγκόσµιο διαγωνισµό οµορφιάς” δήλωσε η Κορίνα Εμμανουηλίδου.

Στην Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη παραχώρησε συνέντευξη η Κορίνα Εμμανουηλίδου, η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe. 

Η 22χρονη Κορίνα Εµµανουηλίδου γύρισε πριν από λίγες ηµέρες από τον διαγωνισµό Miss Universe, που διεξήχθη στη Νέα Ορλεάνη. Τελικά δεν κατάφερε να περάσει στην τοπ 16άδα, όµως στην τελική κατάταξη πήρε την 20ή θέση.

«Αρχικά αισθάνθηκα πάρα πολύ υπερήφανη που εκπροσώπησα τη χώρα µας στον µεγαλύτερο διαγωνισµό οµορφιάς παγκοσµίως. Θεωρώ ότι αξίζαµε να µπούµε στη 16άδα, διότι και οι τρεις εµφανίσεις µας ήταν αξιοπρεπέστατες. Αλλά αφού δεν εκτιµήθηκε, όλα καλά. Σηµασία έχει ότι περάσαµε ηχηρά µηνύµατα για την Ελλάδα», δήλωσε στο «Secret».

Η µελαχρινή καλλονή σε µία από τις τρεις εµφανίσεις της έκλεψε την παράσταση, αφού στην εµφάνιση µε µαγιό φορούσε µια κάπα που δόθηκε σε κάθε χώρα, η οποία ζωγράφιζε ένα µήνυµα που ήθελε να περάσει παγκοσµίως.

Η Κορίνα είχε γράψει στην κάπα της το σύνθηµα «Take me home», εννοώντας ότι τα Γλυπτά του Παρθενώνα και τα υπόλοιπα αρχαία πρέπει να γυρίσουν στην Ελλάδα.

Η ίδια µάλιστα είπε σχετικά µε αυτό: «Αρχικά να πω ότι είχα πάνω στην κάπα µου την Αφροδίτη της Μήλου, θέλοντας µε αυτό να δείξω την επιστροφή του αγάλµατος στο σπίτι του, στη Μήλο. Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα περνάει ένα τόσο σηµαντικό µήνυµα σε έναν παγκόσµιο διαγωνισµό οµορφιάς.

Όσον αφορά το σύνθηµα “Take me home”, συµπεριλαµβάνει όλη την πολιτιστική µας κληρονοµιά που βρίσκεται στο εξωτερικό και επιθυµούµε µε αυτό το µήνυµα να κινητοποιηθούν αυτοί που πρέπει και είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά».

Αξίζει να σηµειωθεί ότι η Κορίνα είναι στο 4ο έτος στο Τµήµα Φιλολογίας στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα σπουδάζει αισθητική.

 

Όσον αφορά τον χώρο του modelling, ασχολείται ενεργά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ένας από τους µεγαλύτερους στόχους της ήταν να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισµό Miss Universe.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock