Κόσμος

«Ρουκέτα» από ΜΜΕ για το εμβόλιο: «ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ»!!! Επαναφορά του πλανήτη στον Μεσαίωνα, vid

Όσο πάει η χούντα ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ…

Μεσαίωνας;;; Πίστευε και μη ερεύνα;;; Κάποιοι ήλπιζαν πως τον 21ο αιώνα ο πλανήτης θα τα αφήσει όλα αυτά πίσω του!

Δεν ρώτησε όμως τα ΜΜΕ και τους γυρολόγους «ειδικούς»!

Το αμερικανικό CNN, σταθμός πρότυπο και όνειρο ζωής για δημοσιογράφους μεγάλων ΜΜΕ στην Ελλάδα, αναφέρει πως όσοι «κάνουν την δική τους έρευνα» είναι εξαιρετικά προβληματικοί και βλάπτουν την δήθεν κυβερνητική απάντηση στην… «πανδημία».

Με διαφορετικά λόγια: Το «ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ» τους «ειδικούς» αναβιώνει στις μέρες μας!

 

 

 

 

 

Γράφει χαρακτηριστικά το αμερικανικό ενημερωτικό δίκτυο:

 

«Πέντε λεξούλες:- «Κάνε την δική σου έρευνα»! Αυτές οι λέξεις βλάπτουν την αμερικανική πανδημική απάντηση, δήλωσε ο ανταποκριτής Μπράιαν. Και έχει πραγματικές συνέπειες καθώς οι απανταχού προσωπικότητες από την Nicki Minaj έως τον Sean Hannity συμβάλλουν σε αυτό το κλίμα.

Η Minaj συνέβαλε στο να δημιουργηθούν αμφιβολίες για τα εμβόλια Covid-19 στο Twitter την περασμένη εβδομάδα, ισχυριζόμενη ότι θα έκανε τα εμβόλια μόλις «είχε κάνει αρκετή έρευνα». Μπορεί να φαίνεται σαν μια λογική, ακόμη και θετική στάση.

Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι απλά δεν ξέρουν πώς να κάνουν την δική τους έρευνα , ειδικά όταν πρόκειται για την κατανόηση των περιπλοκών της ιατρικής επιστήμης».

 

Πώς το έλεγαν στον Μεσαίωνα: «Δεν έχεις φώτιση να αμφισβητήσεις την αλήθεια της Εκκλησίας»! Έτσι, λοιπόν τα μεγάλα ΜΜΕ προτρέπουν να μην υπάρχει πια προσωπική έρευνα, να μην ακούν οι πολίτες άλλες επιστημονικές γνώμες ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΟΣΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ Η «ΑΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ», ειδάλλως θα είναι «εκτός πραγματικότητας», όπως ειπώθηκε σήμερα σε ελληνικό κανάλι!!!

 

 

πηγη

 

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock