Τρόπος Ζωής

Σάκης Τανιμανίδης: «Έχω αγοράσει τα δικαιώματα ενός σόου που είναι διαφορετικό από ότι έχετε δει σήμερα»

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα μίλησαν για όλα. Από τη Φάρμα μέχρι και για τη ζωή τους με τα δίδυμα κορίτσια τους

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα μίλησαν δεν δίστασαν να αναφερθούν στις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το #metoo που προκάλεσαν σάλο, και μίλησαν για όλα στην κάμερα του Πρωινού και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη.

«Η Φάρμα ετοιμάζεται και αυτές τις ημέρες που μιλάμε, τα συνεργεία είναι στην καινούρια τοποθεσία, όπου χτίζεται» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης, με τη Χριστίνα Μπόμπα να προσθέτει ότι θέλει να δει έναν παίκτη τύπου Τζώρτζογλου για «να πορωθεί».

Ο Σάκης Τανιμανίδης, στη συνέχεια, επιβεβαίωσε πως έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα ενός νέου σόου, που λέγεται «Dragons’ Den». «Εσύ που τα μαθαίνεις αυτά;» ρώτησε τον δημοσιογράφο, όταν δέχτηκε σχετική ερώτηση και συνέχισε «ναι ισχύει, δεν το έχω ανακοινώσει ακόμα.

Έχω αγοράσει τα δικαιώματα για ένα σόου που μπορεί να αλλάξει λίγο την Ελλάδα, που είναι ό,τι πιο διαφορετικό έχετε δει σήμερα».

«Ο Σάκης με εκπλήσσει καθημερινά και στην δουλειά και σαν πατέρας, πάντα φέρνει κάτι πρωτοποριακό, όπως με το “World Party” και αποτελεί έμπνευση.

Εμπνέει και την οικογένειά του και τις κόρες του στο μέλλον. Είμαι πολύ υπερήφανη» δήλωσε με τη σειρά της η Χριστίνα Μπόμπα.

Σχετικά με τον φίλο τους Λευτέρη Πετρούνια και όσα ακολούθησαν με την δήλωση του για το #metoo που αφορούν παράγοντες της γυμναστικής, η Χριστίνα Μπόμπα είπε πως ήταν «μια άτυχη στιγμή που πρέπει να διαγραφεί».

To άρθρο Σάκης Τανιμανίδης: «Έχω αγοράσει τα δικαιώματα ενός σόου που είναι διαφορετικό από ότι έχετε δει σήμερα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock