888 Σήμερα Είναι η Κατάλληλη Μέρα για να Κάνετε Προγραμματισμό για το Μέλλον σας | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Σήμερα Είναι η Κατάλληλη Μέρα για να Κάνετε Προγραμματισμό για το Μέλλον σας

Σήμερα Είναι η Κατάλληλη Μέρα για να Κάνετε Προγραμματισμό για το Μέλλον σας

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η εβδομάδα ξεκινά με νέες παραστάσεις και εμπειρίες και αυτό σας δίνει έξτρα ενέργεια και δύναμη για να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητές σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν και στη δουλειά σας είστε πολύ καλοί διπλωμάτες, στην προσωπική σας ζωή δεν σας αρέσουν οι εκπτώσεις. Όταν κάποιος δεν πληρεί τα στάνταρ σας, τον αφήνετε πίσω σας και προχωράτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η εβδομάδα ξεκινάει για σας με θετικές σκέψεις, νέα όνειρα, αποφάσεις και ανθρώπους δίπλα σας που σας αγαπούν και σας στηρίζουν. Δεν νομίζουμε να θέλετε κάτι άλλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Πατήστε ένα Pause και κάντε έναν απολογισμό. Μετρήστε τα σωστά και τα λάθη σας, τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και στην προσωπική σας ζωή και βάλτε ένα πρόγραμμα για το μέλλον.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η εβδομάδα ξεκινά θέλοντας να βάλετε κάποια πράγματα στη θέση τους και να δώσετε σε κάποιους να καταλάβουν τι θέλετε από τη ζωή σας και τι όχι. Μόνο όταν είστε ξεκάθαροι λειτουργούν όλα άψογα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σήμερα έχετε πολλές υποχρεώσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν, όμως όσο περνά η ώρα θα δείτε την αναγνώριση που τόσο θέλετε στα επαγγελματικά σας. Στα προσωπικά σας κάντε σχέδια με τον σύντροφο σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αυτό το διάστημα θα υπάρξουν πολλά προβλήματα στη σχέση σας. Αν θέλετε να τα λύσετε όλα και να προχωρήσετε, συζητήστε τα με τον σύντροφό σας. Αν όχι, πείτε του ακριβώς πως νιώθετε και βρείτε κάτι άλλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Όταν τσακώνεστε με κάποιον πάντα πιστεύετε πως εσείς δεν φταίτε καθόλου και ρίχνετε όλο το βάρος στον άλλον. Δεν είναι όμως πάντα έτσι. Αναλογιστείτε που φταίτε και ζητήστε συγγνώμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αυτό το διάστημα νιώθετε καλύτερα και πατάτε πιο γερά στα πόδια σας. Μην αφήνετε λοιπόν κανέναν να σας επηρεάζει και να σας μειώνει, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην επαγγελματική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Μετά από αρκετό καιρό… σιωπής, τα προσωπικά σας έχουν μπει ξανά στο προσκήνιο. Βγείτε, διασκεδάστε, κάντε νέες γνωριμίες και που ξέρετε, ίσως ο έρωτας σας χτυπήσει την πόρτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η εβδομάδα ξεκινά καλά και από τώρα δείχνει πως όλα όσα σας άγχωναν και σας ταλαιπωρούσαν πολύ σύντομα θα μπουν στη θέση τους. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Το ξέρετε πολύ καλά πως όταν βάζετε κάτι στο μυαλό σας και το κυνηγήσετε με όλο σας το είναι, το πιθανότερο είναι να τα καταφέρετε και να ξεχωρίσετε.

Πηγή: 

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..