888 Σήμερα η κηδεία του 22χρονου φαντάρου που έχασε τη ζωή του στη Ρω | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σήμερα η κηδεία του 22χρονου φαντάρου που έχασε τη ζωή του στη Ρω

Σήμερα η κηδεία του 22χρονου φαντάρου που έχασε τη ζωή του στη Ρω

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα στις 11:00 το πρωί συγγενείς και φίλοι στον νεαρό φαντάρο που αυτοπυροβολήθηκε στο νησί της Ρω το πρωί της Τρίτης.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Ο νεαρός, ο οποίος κάτω από άγνωστες συνθήκες αυτοκτόνησε ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στη Ρω, θα ταφεί σήμερα.

Τα μέλη της οικογένειάς και οι άνθρωποι του στενού φιλικού του περιβάλλοντος είναι συγκλονισμένα, γεγονός που φαίνεται και από τα μηνύματα στα social media. Στο μεταξύ, μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Κρήτη TV», ο δικηγόρος της οικογένειας τού νεαρού, δήλωσε ότι φαίνεται να αποκλείεται η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

«Ήταν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες και ήταν πιθανή μια εγκληματική ενέργεια. Απεδείχθη ότι δεν υπήρχε. Βάλαμε (σ.σ. να είναι παρούσα στη νεκροτομή) την κ. Σπανουδάκη (σ.σ. η ιατροδικαστής που ορίστηκε ως τεχνική σύμβουλος από την οικογένεια) λόγω των γνώσεων και της επιστημοσύνης που έχει», επεσήμανε ο δικηγόρος. «Απ’ όλα τα ευρήματα που υπάρχουν, δεν υπάρχει ούτε ίχνος για εγκληματική ενέργεια», δήλωσε, στηριζόμενος στα όσα – σύμφωνα με τον ίδιο – του μετέφερε η ιατροδικαστής.

newsbeast.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

Η απελευθέρωση των Ιωαννίνων: Το τέλος μιας σκλαβιάς

Ο αγώνας για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων υπήρξε η σημαντικότερη στρατιωτική αντιπαράθεση μεταξύ Ελλάδας και …