Τρόπος Ζωής

Σίσσυ Φειδά: Όταν γνώρισα τον άνδρα μου τον ρώτησα αν είμαι κούγκαρ

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Σίσσυ Φειδά στην εκπομπή MEGA Καλημέρα. Τι είπε για την προσωπική της ζωή.

Η διακοσμήτρια η Σίσσυ Φειδά μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για την σχέση με τον άνδρα της, τη διαφορά ηλικίας και την κόρη τους.

«Προέρχομαι από μια γενιά όπου το να κανείς διακόσμηση ακουγόταν λίγο σνομπίστικο επάγγελμα αλλά στην οικογένειά μου ασχολούνταν με τις κατασκευές. Δε θα άφηνα τη δουλειά μου ποτέ για την τηλεόραση.

Μου είχε γίνει πρόταση για ένα σόου, αλλά δεν πήρα μέρος λόγω χρόνου. Πολλές φορές έχω πει ότι θα ήθελα να τραγουδήσω, να χορέψω», λέει η η Σίσσυ Φειδά.

Για την κόρη της σημειώνει: «Κάνω στην κόρη μου τα χατίρια, αλλά είμαι πολύ αυστηρή σε άλλα. Ήθελα από πολύ μικρή να γίνω μαμά. Ήθελα 3 παιδιά αλλά ήμουν και δύσκολη στα προσωπικά μου.

Τα 2 – 3 πρώτα χρόνια του παιδιού βασανίστηκα να κάνω κι άλλο παιδί, να έχει αδελφάκι. Η κόρη μου ό,τι και να μου λέει λιώνω.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην σκέφτεται πότε θα γίνει μάνα. Είχα κάνει και ψύξη ωαρίων και ήμουν χαλαρή», αναφέρει η η Σίσσυ Φειδά.

Για τον άντρα της και την σχέση τους, η Σίσσυ Φειδά σημειώνει: «Είμαστε 10 χρόνια μαζί με τον άνδρα μου, έχουμε εύτονο χαρακτήρα και ταπεραμέντο.

Λόγω της διαφοράς ηλικίας δε θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί αν δεν ήταν κι εκείνος πολύ δυνατή προσωπικότητα.

Όταν τον γνώρισα του είπα “τι είμαι, κούγκαρ; αφού δε μου αρέσουν οι μικρότεροι”, και μου έλεγε πως θα λέμε πως εγώ σε κυνηγάω».

To άρθρο Σίσσυ Φειδά: Όταν γνώρισα τον άνδρα μου τον ρώτησα αν είμαι κούγκαρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock