Τρόπος Ζωής

Χριστίνα Κοντοβά: Η τρυφερή ανάρτηση για τα 3 χρόνια με την κόρη της Ada – «Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε»

Ιδιαίτερη είναι η 10η Νοεμβρίου για την Χριστίνα Κοντοβά. Πριν από ακριβώς τρία χρόνια, η σχεδιάστρια μόδας συναντήθηκε για πρώτη φορά με την κόρη της, Ada, στην Ουγκάντα.

Τρία χρόνια πέρασαν από την πρώτη συνάντηση που είχε η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά με την μικρή Ada στην Ουγκάντα.

Στις 10 Νοεμβρίου 2020 γνώρισε το πανέμορφο κορίτσι από την Ουγκάντα και συνειδητοποίησε ότι είναι η κόρη που πάντα ονειρευόταν να έχει στη ζωή της.

Η Χριστίνα Κοντοβά κατάφερε να υιοθετήσει την Ada και τα τελευταία τρία χρόνια ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου που έχουν… επέτειο, η ευτυχισμένη μανούλα έκανε μία τρυφερή ανάρτηση για την μονάκριβη κορούλα της:

«Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε». 3 χρόνια από την πρώτη μας συνάντηση, 3 χρόνια οικογένεια… #σανσήμερα #3χρόνιαμαζί #adoptingAda», έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά στο Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Kontova (@ckontova)

 

To άρθρο Χριστίνα Κοντοβά: Η τρυφερή ανάρτηση για τα 3 χρόνια με την κόρη της Ada – «Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock