Σας πείθει;;; Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του υπουργείου Υγείας για το εμβόλιο

Διάρκεια: 1.13 δευτερόλεπτα!

Τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού βγήκαν γρήγορα ξεσηκώνοντας εύλογες αντιδράσεις, καθώς τα όποια ασφαλή εμβόλια χρειάζονται χρόνο δοκιμών για παρενέργειες.

Ωστόσο οι διεθνιστές δεν μπορούσαν να μην δικαιολογηθούν.

Αναφορικά με την Ελλάδα, σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter, το υπουργείο Υγείας ισχυρίζεται πως τα εμβόλια σχεδιάστηκαν και εγκρίθηκαν γρήγορα «γιατί επείγει για όλο τον κόσμο» αλλά και «γιατί συγκεντρώθηκε εμπειρογνωμοσύνη, χρηματοδότηση, πολιτική στήριξη, νέα έρευνα και τεχνολογία και οι παρασκευαστές εμβολίων μπόρεσαν να εργαστούν ταχύτερα».

Οι τόσοι επιστήμονες που αντιδρούν;;; Αυτούς τους έπεισαν με επιστημονικά δεδομένα;;;

«Οι χρόνοι μειώθηκαν. Συνήθως η ανάπτυξη εμβολίων ακολουθεί διαδοχικά βήματα. Για την covid-19 τα βήματα έγιναν ταυτόχρονα. Για παράδειγμα η παραγωγή ξεκίνησε πριν από τα αποτελέσματα των δοκιμών σε ανθρώπους. Οπότε τα εμβόλια είναι έτοιμα να βγουν στην αγορά αμέσως μόλις δοθεί το πράσινο φως. Η ανεξάρτητη επιστημονική αξιολόγηση ξεκινά αμέσως. Συνήθως ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) αρχίζει την αξιολόγηση μόνο αφού τελειώσει η διαδικασία ανάπτυξης. Για την covid-19 οι εταιρείες αντάλλασσαν αποτελέσματα βήμα-βήμα κερδίζοντας χρόνο» αναφέρεται στο βίντεο διάρκειας μόλις 1 λεπτού και 13 δευτερολέπτων.

ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;;;

«Τα εμβόλια για την covid-19 βγαίνουν γρήγορα χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, ασφάλεια, αποτελεσματικότητα» επισημαίνεται.

«Τα εμβόλια για την covid-19 θα επιτραπούν στην ΕΕ μόνο εάν τα επιστημονικά στοιχεία αποδείξουν ότι τα οφέλη είναι πολύ μεγαλύτερα από οποιονδήποτε πιθανό κίνδυνο και θα ακολουθήσουν τους ίδιους αυστηρούς κανόνες με όλα τα προηγούμενα εμβόλια» καταλήγει το βίντεο!

Ποιος θα τα κρίνει όλα αυτά;;;

Δείτε το βίντεο:

 

 

πηγη

 

realhosting
loading...

Απάντηση