Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών ο σεισμός είχε επίκεντρο 20 χιλιόμετρα ανατολικά της Ναυπάκτου και 20 χιλιόμετρα βόρεια του Αιγίου, με εστιακό βάθος 4,7 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών η σεισμική δόνηση είχε επίκεντρο 20 χιλιόμετρα ανατολικά της Ναυπάκτου με εστιακό βάθος 14 χιλιόμετρα, δηλαδή, ήταν στο ίδιο επίκεντρο με τον πρώτο αλλά σε διαφορετικό εστιακό βάθος.
«Η περιοχή ήταν από καιρό διεγερμένη και όπως σας είχα πει αναμέναμε να μας δώσει κάποιο μικρό σεισμό πιστεύω όλα να εξελιχθούν φυσιολογικά», έγραψε στο Facebook ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Τσουνάμι και Καθηγητής Σεισμολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, κ. Άκης Τσελέντης.
Μετά το διπλό «χτύπημα» οχήματα του πυροσβεστικού σώματος έκαναν περιπολίες σε περιοχές της Ναυπακτίας και της Φωκίδας για τον εντοπισμό τυχόν προβλημάτων από τις σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν νωρίτερα, με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή του Μαραθιά, στον δυτικό Κορινθιακό κόλπο.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, σημειώθηκε μικρή κατολίσθηση στην Εθνική Οδό Ναυπάκτου – Ιτέας, κοντά στην περιοχή του Μαραθιά, χωρίς πάντως να κλείσει ο δρόμος. Βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για την αποκατάσταση του προβλήματος.
Δεν έχουν αναφερθεί άλλα προβλήματα από τις σεισμικές δονήσεις μέχρι στιγμής.