ΕνημέρωσηΠολιτική

Πιερρακάκης: «Καταφέραμε να μετατρέψουμε την ψηφιακή πολιτική σε κοινωνική»

Ο κ. Πιερρακάκης βρέθηκε στο Παρίσι, μιλώντας στις εργασίες του επιχειρηματικού – επενδυτικού Φόρουμ του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου με θέμα «Συνεργασία Ελλάδας – Γαλλίας 2.0: Επενδύοντας στο μέλλον».

«Το ελληνικό παράδειγμα του ψηφιακού μετασχηματισμού είναι χαρακτηριστικά ενδιαφέρον και δείχνει πώς μπορεί να γίνει μια τέτοιου τύπου στρατηγική, βάζοντας την τεχνολογία σε δεύτερο ρόλο – ο πρώτος ρόλος είναι ο ανασχεδιασμός των διαδικασιών, η εκπλήρωση ανθρωπίνων αναγκών-, να κουμπώσει και να συνδυαστεί καλύτερα με την εκπλήρωση μιας ανάγκης, ξανασχεδιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο ένα κράτος λειτουργεί και τον τρόπο με τον οποίο ο ιδιωτικός τομέας δύναται να δουλέψει σε μια χώρα, η πρόκληση είναι να μετατρέψεις την ψηφιακή πολιτική και να την κάνεις μια κοινωνική πολιτική.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock