Πολιτική

Στο υπουργείο Μετανάστευσης φτιάχνουν χριστουγεννιάτικες μπάλες με το πρόσωπο του Ν.Μηταράκη! Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τόσο τραγικό

Προφανώς στο υπουργείο Μετανάστευσης δεν έχουν άλλες δουλειές να κάνουν (σημαντικές τουλάχιστον) και φτιάχνουν, οι ίδιοι οι υπάλληλοι, χριστουγεννιάτικες μπάλες με το πρόσωπο του υπουργού Νότη Μηταράκη, όπως και με τα δικά τους πρόσωπα…. Ποιανού ήταν αυτή η φαεινή ιδέα δεν ξέρουμε αλλά σίγουρα την ενέκρινε ο ίδιος ο υπουργός.

 

Πρόκειται για φαιδρότητα την στιγμή που το συγκεκριμένο υπουργείο είναι υπεύθυνο για τους χιλιάδες παράνομους μετανάστες που έχουν κατακλύσει την χώρα.

Όσο περνάει καιρός, η Ελλάδα θυμίζει Βόρεια Κορέα. Τι άλλο απομένει μετά τις χριστουγεννιάτικες μπάλες; Μα φυσικά, να ζωγραφίσουν τα πορτραίτα τους σε τοίχους κεντρικών κτιρίων των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική πόλη.

Τουλάχιστον ο Κιμ δεν είναι απομίμηση, το αντίθετο κάποιοι άλλοι στην Ελλάδα θέλουν να τον μιμηθούν.

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock