Κόσμος

«Πού είναι η γυναίκα σου;»: Η αμήχανη στιγμή στη συνάντηση Mασκ – Ερντογάν

Στην συνάντησή τους που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διερεύνησης του ενδεχομένου ανάπτυξης της Τesla στην Τουρκία, ο Έλον Μάσκ είχε φέρει ένα από τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με την Καναδή τραγουδίστρια Γκράιμς με την οποία δεν παντρεύτηκαν ποτέ και τώρα έχουν χωρίσει.

Ο πρόεδρος Ερντογάν βλέποντας να κρατά στην αγκαλιά του τον μικρό του γιο, τον ρώτησε: «Πού είναι η γυναίκα σου;»

«Ω, είναι στο Σαν Φρανσίσκο. Είμαστε χωρισμένοι, τον φροντίζω εγώ κυρίως», απάντησε γελώντας ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX.

Ο Μασκ, ο οποίος έχει εκφράσει την πεποίθησή του ότι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν περισσότερα παιδιά για να αποτρέψουν την κατάρρευση του παγκόσμιου πληθυσμού, είναι πατέρας 10 παιδιών από τρεις διαφορετικές γυναίκες.

Η συνάντηση μεταξύ του Μασκ και του Ερντογάν πραγματοποιήθηκε στο Turkish House, κοντά στο κτήριο των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της 78ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας, ο Μασκ και ο Ερντογάν συζήτησαν το ενδεχόμενο ανάπτυξης του δικτύου δορυφόρων Starlink στην Τουρκία ενώ ο Τούρκος πρόεδρος ζήτησε επίσης από τον Μασκ να κατασκευάσει εργοστάσιο Tesla στη χώρα του.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock