ΕνημέρωσηΠολιτική

Οικονόμου για Τσίπρα: Θα ήταν εθνικά επωφελές αν υπερψήφιζε και τα εξοπλιστικά

Αναμφισβήτητα ωφέλιμη για τη χώρα χαρακτηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου την καταγγελία των τουρκικών απειλών στα διεθνή φόρα, στις πολιτικές ομάδες, όπου υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση, με αφορμή τις παρεμβάσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα κατά τις επαφές του στην Πράγα.

Τονίζει πως η κυβέρνηση έχει υπερτονίσει την αναγκαιότητα ύπαρξης αρραγούς εσωτερικού μετώπου απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα. Παράλληλα καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ πέρα από λόγια και δηλώσεις στο εξωτερικό να υπερψηφίζει τα εξοπλιστικά προγράμματα και τις αμυντικές συμφωνίες, καθώς όπως αναφέρει ο κ. Οικονόμου, «θωρακίζουν έμπρακτα τη χώρα μας απέναντι στις απειλές» και «κατοχυρώνουν τη γεωστρατηγική μας ασφάλεια».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καλεί μάλιστα τον κ. Τσίπρα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να είναι περισσότερο προσεκτικοί απέναντι στην τουρκική προπαγάνδα εις βάρος της Ελλάδας όσον αφορά ζητήματα όπως το προσφυγικό.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock