888 Σκάνδαλο στην Ινδία: Καθολικός ιερέας είχε μετατρέψει καλόγρια σε σκλάβα του σεξ | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΚΟΣΜΟΣ / Σκάνδαλο στην Ινδία: Καθολικός ιερέας είχε μετατρέψει καλόγρια σε σκλάβα του σεξ

Σκάνδαλο στην Ινδία: Καθολικός ιερέας είχε μετατρέψει καλόγρια σε σκλάβα του σεξ

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Ινδία μετά την είδηση ότι ασκήθηκε δίωξη εις βάρος ενός επισκόπου της καθολικής εκκλησίας, ο οποίος φέρεται να είχε μετατρέψει μια καλόγρια σε «σκλάβα του σεξ» βιάζοντάς την κατ’ εξακολούθηση μέσα σε διάστημα δύο ετών.

Ο Franco Mulakkal κατηγορείται ότι βίαζε επανειλημμένα το θύμα του το διάστημα 2014-2016. Ο επίσκοπος αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για παράνομη κράτηση της γυναίκας και κατάχρηση εξουσίας που, σε συνδυασμό με τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό, μπορεί να τον οδηγήσουν ισοβίως στην φυλακή.

Ο ιερωμένος αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του προσάπτει το θύμα του, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία εναντίον του, συμπεριλαμβανομένων μαρτυριών από άλλες καλόγριες.

Αξίζε να σημειωθεί ότι το θύμα του Mulakkal κατήγγειλε για πρώτη φορά δημόσια τον εφιάλτη που έζησε τον περασμένο Ιούνιο. Παρότι η καλόγρια έδωσε επίσημη κατάθεση στις Αρχές, η μαρτυρία της αγνοήθηκε, και μόνο όταν η οργή του κόσμου φούντωσε αποφάσισε η αστυνομία να διερευνήσει την υπόθεση.

Ο Ινδός επίσκοπος συνελήφθη τον περασμένο Οκτώβρη, αλλά σύντομα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Ο διεστραμμένος άνδρας, που είχε την στήριξη πολλών καθολικών ιερωμένων στην Ινδία, επέστρεψε στην εκκλησία όπου λειτουργεί υπό τις επευφημίες των συναδέλφων του και των πιστών που είχαν συγκεντρωθεί για να τον υποδεχτούν.

Ωστόσο φαίνεται πως ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για τον ιερέα, αφού όλο και πιο πολλά στοιχεία βγαίνουν στο φως που αποδεικνύουν την ενοχή του.

pentapostagma.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

ΩΡΑ 14:02! ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟ! Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ – ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ…

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Τι κι …