ΕνημέρωσηΠολιτική

Σκέρτσος: Ήσσονος σημασίας ζήτημα η μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα, η κυβέρνηση δεν τη γνώριζε

Για θόρυβο που ξέσπασε γύρω από μια μελέτη που δεν κομίζει κάτι καινούργιο έκανε λόγο από το βημα της Βουλής όπου συζητείται ο προϋπολογισμός του 2022 ο Άκης Σκέρτσος και σημείωσε πως η κυβέρνηση έχει σχεδιάσει πολιτικές για να θεραπεύσει τα προβλήματα στα οποία αναφέρεται η μελέτη.

«Η κυβέρνηση έχει λάβει ήδη πρωτοβουλίες για τα ζητήματα που θέτει η μελέτη. Τι μας λέει; Ότι σε περιόδους κρίσης επιβαρύνεται το σύστημα και ότι υπάρχει δυσαναλογία των κεντρικών μονάδων με αυτές τις περιφέρειας. Και τα δυο ζητήματα έχουν τεθεί στο ανώτατο επίπεδο από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό», είπε και επέμεινε πως η κυβέρνηση δεν γνώριζε για τη μελέτη.

«Το αν γνωρίζαμε τη μελέτη είναι αδιάφορο. Δεν τη γνωρίζαμε. Καθημερινά η κυβέρνηση δέχεται δεκάδες τέτοιες εισηγήσεις και στατιστικά στοιχεία. Πρόκειται για ήσσονος σημασίας ζήτημα», είπε.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock