888 ΣΚΛΗΡΑ απαγορευτικά μέτρα εξετάζει η κυβέρνηση για Την σχεδόν καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας….ΠΟΥ…ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ….θα εκδίδονται ειδικές άδειες υπό πολύ αυστηρούς όρους….! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΚΛΗΡΑ απαγορευτικά μέτρα εξετάζει η κυβέρνηση για Την σχεδόν καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας….ΠΟΥ…ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ….θα εκδίδονται ειδικές άδειες υπό πολύ αυστηρούς όρους….!

ΣΚΛΗΡΑ απαγορευτικά μέτρα εξετάζει η κυβέρνηση για Την σχεδόν καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας….ΠΟΥ…ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ….θα εκδίδονται ειδικές άδειες υπό πολύ αυστηρούς όρους….!

ΣΚΛΗΡΑ απαγορευτικά μέτρα  εξετάζει η κυβέρνηση για Την σχεδόν καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας….ΠΟΥ…ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ….θα εκδίδονται ειδικές άδειες υπό πολύ αυστηρούς όρους….!
Σκληρά απαγορευτικά μέτρα για τον περιορισμό στο ελάχιστο της κυκλοφορίας των Ελλήνων πολιτών εκτός κατοικίας τους σχεδιάζει ήδη η κυβέρνηση σε περίπτωση που κρίνει ότι αυτό απαιτείται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες μεταξύ άλλων η κυβέρνηση σχεδιάζει:

Την σχεδόν καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Η έξοδος των πολιτών από το σπίτι θα επιτρέπεται μόνο για να μεταβούν στο φαρμακείο ή στο σούπερ μάρκετ για την τροφοδοσία και την αγορά των ειδών πρώτης ανάγκης.

Θα απαγορεύονται οι επισκέψεις σε τράπεζες ή η παρουσία σε γάμους, βαφτίσια, κηδείες κλπ., ενώ η κίνηση με κατοικίδιο θα περιορίζεται ίσως και μόλις στα δέκα λεπτά και αυστηρά γύρω από την κατοικία.

Περίπου το ίδιο θα ισχύσει και για την σωματική άσκηση που θα πρέπει να γίνεται πλησίον της κατοικίας και σε εξαιρετικά περιορισμένο χρόνο.

Όσον αφορά τις επισκέψεις σε άτομα που ζουν μόνα τους και χρίζουν βοήθειας, θα εκδίδονται ειδικές άδειες υπό πολύ αυστηρούς όρους.

Στην εργασία θα συνεχίζουν να πηγαίνουν μόνο όσοι απασχολούνται σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία, ενώ ακόμη δεν έχει αποφασισθεί για τους εργαζομένους σε άλλες επιχειρήσεις που παραμένουν ανοιχτές ή στο δημόσιο.

Ο περαιτέρω περιορισμός των δρομολογίων σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ήδη πάντως έχουν αραιώσει σημαντικά καθώς ο κόσμος δεν τα επιλέγει θεωρώντας ότι με τη χρήση τους αυξάνεται ο κίνδυνος μόλυνσης, αν και γίνονται τακτικότατα απολυμάνσεις.

Ακόμη φαίνεται πως έχει αποφασιστεί η αύξηση του προστίμου των 150 ευρώ για όσους παραβιάζουν το ισχύον μέτρο της ελεγχόμενης μετακίνησης του πληθυσμού.

Μελετάται και η απαγόρευση όλων των αεροπορικών πτήσεων εντός και εκτός της χώρας με εξαίρεση συγκεκριμένες περιπτώσεις (υγείας, εισαγωγής ή εξαγωγής υγειονομικού υλικού, επίσκεψης εκπροσώπων οργανισμών ή κρατών, κ.λπ.).

Ήδη το μέτρο εφαρμόζεται για συγκεκριμένους προορισμούς όπως είναι η Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αλβανία, η Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας και βέβαια οι Ηνωμένες Πολιτείες μετά τη σχετική απόφαση που έλαβε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ να διακόψει κάθε αεροπορική σύνδεση με την Ευρώπη.

ΠΗΓΗ

πηγη


loading…

Δείτε επίσης

Εκαμίτης- Κυπατζής και assistant σωματοφύλακας της φαμίλιας των Λάτσηδων. Η στάση πυρός και το ημιάρβυλο, προδίδει τον εκτελεστή; Καλύτερα, φύγε από τη χώρα…

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ «Ταπεινός σαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *