888 Σοβαρό τροχαίο με τραυματία στα Καλύβια Λαμίας | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σοβαρό τροχαίο με τραυματία στα Καλύβια Λαμίας

Σοβαρό τροχαίο με τραυματία στα Καλύβια Λαμίας

Γερή σύγκρουση στη λεωφόρο Καλυβίων με ένα ηλικιωμένο οδηγό να διακομίζεται στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 11:00′ το πρωί στα Καλύβια Λαμίας, όταν δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα ο ηλικιωμένος οδηγός του Hyundai, που κινούταν προς Λαμία, από άγνωστη αιτία, έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Σοβαρό τροχαίο με τραυματία στα Καλύβια Λαμίας

Ο οδηγός από το επαγγελματικό φορτηγάκι που ήταν στο αντίθετο ρεύμα, δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα τα δυο αυτοκίνητα να συγκρουστούν.

Ο ηλικιωμένος ανασύρθηκε τραυματισμένος από τους διασώστες του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ η Τροχαία Λαμίας εξετάζει τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

Σοβαρό τροχαίο με τραυματία στα Καλύβια ΛαμίαςΣοβαρό τροχαίο με τραυματία στα Καλύβια ΛαμίαςΣοβαρό τροχαίο με τραυματία στα Καλύβια ΛαμίαςΣοβαρό τροχαίο με τραυματία στα Καλύβια ΛαμίαςΣοβαρό τροχαίο με τραυματία στα Καλύβια ΛαμίαςΣοβαρό τροχαίο με τραυματία στα Καλύβια ΛαμίαςΣοβαρό τροχαίο με τραυματία στα Καλύβια Λαμίας

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΥΛΩΝ. ΕΝ ΜΕΣΩ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ.

Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες Χρόνια πολλά και Φωτισμένα. Προς δημοσίευση.    ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» …