ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟ – Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ – “ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΣΟΡΤΣ, ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ” – ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝΙΖΕΙ

Η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε στο δελτίο του Alpha για τα περιστατικά βίας και σεξουαλικής κακοποίησης που ακούγονται καθημερινά και περιέγραψε τη δική της εμπειρία με σκηνοθέτη σε παράσταση.

Παράλληλα, μίλησε για το κλίμα τρόμου που υπήρχε από τους θύτες, ενώ βλέπει όλη αυτή την κατάσταση ως ευκαιρία για τα νέα παιδιά “για να έχουν μια καλύτερη μοίρα” όπως δήλωσε.

«Σεξουαλική βία από έναν νέο κι ανερχόμενο σκηνοθέτη κι ηθοποιό, όπου με παρενοχλούσε πάνω στην σκηνή την ώρα της παράστασης, όχι λεκτικά μόνο. Κάποια στιγμή φόρεσα ένα σορτς και μου το έσκισε. Το πέταξα στην μούρη του, τον χτύπησα και σηκώθηκα κι έφυγα από την παράσταση. ‘Επρεπε να τους υποστούμε στα καμαρίνια μας, στα τηλέφωνά μας, στα σπίτια μας, να υποκρινόμαστε στους άντρες μας και να μην τους λέμε τίποτα μην πάει και τον σκοτώσει.

Πιστεύω ότι τώρα πια θα είναι φοβισμένοι κι ανοίγουμε τον δρόμο για τα νέα παιδιά για να έχουν μια καλύτερη μοίρα. Όταν παίρνεις και λες θέλω δουλειά και σου λέμε ότι δεν σε παίρνει ο άλλος γιατί δεν του κάθισες και δεν σε έχει του χεριού του. Τα νέα παιδιά πρέπει να έχουν αυτοπεποίθηση, ήρθε η ώρα της αλλαγής».

 

 

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση