Σοκαριστικό ρεπορτάζ με γυναίκα που έκανε το εμβόλιο! Δεν επιβεβαιώνει η Pfizer, σκληρές εικόνες, vid

Αμερικανός βγήκε στον «αέρα» του Russia Today! Βίντεο με την κατάσταση της μητέρας του μετά από εμβόλιο έγινε viral.

 

Τότε ο γιος της γυναίκας που νοσηλεύτηκε μετά το εμβόλιο της Pfizer για τον κορωνοϊό, μίλησε στο ρωσικό ενημερωτικό δίκτυο «Russia Today».

Ο Brant Griner, από την Λουϊζιάνα των ΗΠΑ, έκανε έκκληση στο Facebook την περασμένη εβδομάδα, αφότου η μητέρα του άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά ιατρικά προβλήματα κάποιες μέρες μετά την λήψη του εμβολίου. Σε μια πρόσφατη συγκλονιστική ανάρτηση, ο Griner μοιράστηκε ένα βίντεο της μητέρας του που τρέμει ανεξέλεγκτα καθώς προσπαθεί να περπατήσει, χρησιμοποιώντας κοντινούς τοίχους και μια πόρτα για να στηρίξει τον εαυτό της καθώς προχωράει.

«Η μαμά χειροτερεύει σήμερα και ακόμα δεν έχω καμία απάντηση από τους γιατρούς σε σχέση με το πώς μπορώ να την βοηθήσω. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε γι ‘αυτήν. Δεν αντέχω να βλέπω την μητέρα μου έτσι. Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα,βλέποντας ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να την βοηθήσω», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

Ορισμένες χρήστες του διαδικτύου αμφισβήτησαν την αλήθεια της ιστορίας του Griner, ωστόσο εκείνος, μιλώντας στο RT, ισχυρίζεται πως δεν είναι αποκύημα της φαντασίας αυτό που συνέβη στην μητέρα του. Τόνισε δε ότι η μητέρα του ήθελε εξ’ αρχής να κάνει το εμβόλιο, προκειμένου να προστατεύσει τους ηλικιωμένους γονείς της. Ο Griner αρνήθηκε να αποκαλύψει σε ποιο νοσοκομείο η μητέρα του έλαβε το εμβόλιο, εξηγώντας ότι δεν ήθελε να γίνει στόχος διαδικτυακής εκστρατείας διαμαρτυριών.

 

 

Ο Griner περιέγραψε την μητέρα του ως μία «πολύ υγιή» 45χρονη που δεν είχε ποτέ προηγουμένως νοσήσει από οποιαδήποτε σοβαρή ασθένεια. Σύμφωνα με τον ίδιο, ξύπνησε με πονοκέφαλο μια μέρα μετά την λήψη του εμβολίου. Αρκετές μέρες αργότερα, άρχισε να υποφέρει από «σπασμούς» στο αριστερό της πόδι. Μέχρι και την τέταρτη μέρα, δεν είχε «κανένα έλεγχο» στα πόδια της και έσπευσε στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης.

Το νοσοκομείο διαπίστωσε ότι βίωσε μια «νευρολογική αντίδραση» ,είπε, προσθέτοντας ότι οι γιατροί πιστεύουν ότι η ιατρική κατάσταση προκλήθηκε από «τα μέταλλα στο εμβόλιο».

 

 

Οι πονοκέφαλοι υπήρξαν καθημερινά, ενώ οι σπασμοί ήταν σποραδικοί, εξήγησε ο Griner. Η Κυριακή ήταν η πρώτη μέρα που δεν είχε πονοκέφαλο και οι ανεξέλεγκτες κινήσεις των ποδιών της φάνηκαν επίσης να είναι λιγότερο σοβαρές, τόνισε.

Η μητέρα του Griner πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και υποβάλλεται σε εξετάσεις, με τους γιατρούς να πιστεύουν πως θα έχει ταχεία ανάρρωση.

Από τότε που δημοσίευσε το βίντεο της μητέρας του, ο Griner λέει ότι έχει λάβει μηνύματα από εκατοντάδες ανθρώπους που μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες σχετικά με τα εμβόλια που προκαλούν σοβαρά ιατρικά επεισόδια. Μια γυναίκα που ήρθε σε επαφή είπε ότι αντιμετώπιζε «συνεχή» προβλήματα Υγείας, αφού έλαβε το εμβόλιο της Moderna (χρηματοδότηση Bill Gates).

Όπως υπογραμμίζει ο Griner, μέχρι στιγμής, οι μαγνητικές τομογραφίες και οι εξετάσεις αίματος της μητέρας του δεν έχουν αποκαλύψει κάποια υποκείμενη κατάσταση που θα μπορούσε να έχει προκαλέσει αυτή την ανεπιθύμητη αντίδραση.

Η Pfizer δήλωσε σε δήλωσή της στην RT ότι «ερευνά» την υπόθεση, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν σε θέση να την «επιβεβαιώσει.

 

 

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση