888 ΣΟΚ! Είχε Γράψει από το 1890 γι' αυτά που Συμβαίνουν ΤΩΡΑ!!!! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΟΚ! Είχε Γράψει από το 1890 γι’ αυτά που Συμβαίνουν ΤΩΡΑ!!!!

ΣΟΚ! Είχε Γράψει από το 1890 γι’ αυτά που Συμβαίνουν ΤΩΡΑ!!!!

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Σε μια καταπληκτική συγγραφική δουλειά που έγγραψε κάποιος Αμερικανος πιθανόν σουηδικής καταγωγής, πολιτικός, συγγραφέας-μυθιστοριογράφος και δικαηγόρος Ingersoll Lockwood, περιγράφει με εντυπωσιακές λεπτομέρειες από τότε την περίοδο της προεδρίας κάποιου Τραμπ και το τέλος αυτού του προέδρου.

Στο πρώτο βιβλίο του με τον τίτλο “Travels and adventures: Little Baron Trump and his wonderful dog Bulfer”, αναφέρονται πάρα πολλά στοιχεία και ονόματα που συνδέονται με τη σημερινή εποχή του Ντόναλντ Τραμπ. Για παράδειγμα το όνομα Barron που είναι το όνομα του γιου του Ντόναλντ Τραμπ σήμερα.

Το δε περίεργο του δεύτερου βιβλίου αυτού-μυθιστορήματος που λέγεται “Baron Tramps Marvelous underground journey” είναι ότι περιπλέκει τη Ρωσία όπου επισκέπτεται μια μυστήρια υπόγεια περιοχή την οποία ονομάζει χαρακτηριστικά Googleland(μας θυμίζει το σύγχρονο google, ένα καθαρά αμερικανικό κατασκεύασμα στο διαδύκτιο).

Στο τρίτο και πιο σημαντικό σύγγραμμα που γράφτηκε το 1900 έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο “The last president”. Το στόρι αυτού του βιβλίου αναφέρεται στη Νέα Υόρκη όπου μετά από κάποιες πολύ κρίσιμες εκλογές η πόλη αναστατώνεται γιατί εκλέγεται ένας πρόεδρος ονόματι Bryan ενώ σκόπευαν να εκλεγεί ένα άλλος πρόεδρος(περίπτωση Χίλαρι και Τραμπ).

Στη συνέχεια ομάδες διαδηλωτών από αντίθετες ακραίες πολιτικές παρατάξεις, δηλαδή ακροδεξιούς και φασίστες με αναρχικούς αριστερούς συγκρούονται με βίαιο τρόπο μετά από αυτήν την αμφισβητούμενη εκλογή(δηλαδή το ίδιο που συμβαίνει σήμερα με οπαδούς και αντιπάλους του Τραμπ).

Κατά διαβολική σύμπτωση οι βίαιες αυτές συγκρούσεις όπως αναφέρει το βιβλίο, εκτυλίσσονται στην πεντηκοστή λεωφόρο όπου σήμερα βρίσκεται ο ουρανοξύστης του Ντόναλντ Τραμπ και εκεί που έχει όπου βρίσκεται το πολυτελές διαμέρισμα του σημερινού προέδρου.

Σε μια άλλη επίσης διαβολική σύμπτωση του ίδιου αυτού βιβλίου, αυτός ο πρόεδρος Μπράιαν διορίζει βασικό του σύμβουλο κάποιον ονόματι Lafe Pence που μοιάζει με το όνομα Mike Pence που τυχαίνει να είναι το σημερινό δεξί χέρι του Ντόναλντ Τραμπ και αντιπρόεδρός του.

Στο ίδιο βιβλίο περιγράφεται τις ημέρες αυτών των γεγονότων μια ολική έκλειψη ηλίου και μια χαρακτηριστική ημέρα χωρίς αυγή.

Τέλος, στο τελευταίο σύγγραμμα του περιγράφει μια γενική αποσταθεροποίηση της χώρας και μια μεγάλη έκρηξη που θα γίνει στο Καπιτώλιο που θα καταστρέψει τον συμβολικό τρούλο του και η οποία θα σημαίνει το τέλος του προέδρου και της δημοκρατίας.

Πόσο όμως άραγε συνδέονται όλα αυτά με τη σημερινή κατάσταση και με αυτά που έρχονται;

Σχετικά με τις προβλέψεις για την εποχή του Τραμπ και για το τέλος της μπορούμε να αναφερθούμε σε δυο παρακάτω συμβολικές ταινίες που σίγουρα δεν γυρίστηκαν τυχαία αλλά δείχνουν κάποια γεγονότα που κάποιοι τα έχουν σχεδιάσει για να γίνουν στο αμέσως προσεχές μέλλον.

πηγη

 

Δείτε επίσης

“ΚΟΠΑΝΑΝΕ” ΑΛΥΠΗΤΑ – ΕΧΟΥΝ Γ@ΜΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚWΛΟΥ – 112.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ – ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΣΑ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΙ “ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.. (ΦΩΤΟ)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Μόλις σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *