ΣΟΚ! Ρεκόρ εισαγωγών κορονοϊού στην Αττική με 213 ασθενείς το τελευταίο 24ωρο – 90 ασθενείς σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ

Σκηνές μάχης εκτυλίχθηκαν στα επείγοντα των εφημερευόντων νοσοκομείων της Αττικής το τελευταίο 24ωρο και μέχρι σήμερα στις 8 το πρωί που έκλεισαν οι εφημερίες. Διακόσιοι δέκα τρεις ασθενείς με κορονοϊο εισήχθησαν στο σύστημα Υγείας, το οποίο ήδη βουλιάζει από τον όγκο των περιστατικών. Πρόκειται για τον υψηλότερο αριθμό εισαγωγών στα χρονικά του ΕΣΥ. Επίσης, 30 διασωληνωμένοι ασθενείς με Covid και 60 άλλων παθήσεων παραμένουν σε απλές κλίνες νοσηλείας και σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ.

Το ένα μετά το άλλο σπάνε όλα τα αρνητικά ρεκόρ στη χώρα μας, που προφανέστατα βρίσκεται στο πικ του τρίτου πανδημικού κύματος. Μετά το υψηλότερο ρεκόρ όλης της χρονιάς με 3.465 νέες λοιμώξεις και τον υψηλότερο αριθμό των 640 διασωληνωμένων, σήμερα σημειώθηκε στην Αττική, αλλά και πανελλαδικά, ο μεγαλύτερος αριθμός ασθενών με κορονοϊό που εισήχθησαν σε ένα 24ωρο στο σύστημα Υγείας.

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

To άρθρο ΣΟΚ! Ρεκόρ εισαγωγών κορονοϊού στην Αττική με 213 ασθενείς το τελευταίο 24ωρο – 90 ασθενείς σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση