888 Σπάρτη: Καταγγελία του προπονητή για επίθεση από παράγοντα (video) | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σπάρτη: Καταγγελία του προπονητή για επίθεση από παράγοντα (video)

Σπάρτη: Καταγγελία του προπονητή για επίθεση από παράγοντα (video)

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο τεχνικός της Σπάρτης Μαρίνος Σατσιάς, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Παναχαϊκή. Ο Κύπριος προπονητής κατήγγειλε ότι δέχτηκε… επίθεση από τον παράγοντα της ομάδας Δημήτρη Νικόλαρο. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο Νικόλαρος τον έπιασε από τον λαιμό. Ωστόσο, ο Σατσιάς υπογράμμισε πως παραιτείται, ωστόσο είπε πως και οι δύο δεν χωρούν στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σατσιά:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σατσιά:

«Θα αναφερθώ για ένα περιστατικό που έγινε με έχει χαλάσει πάρα πολύ. Ο παράγοντας της Σπάρτης, ο Δημήτρης ο Νικόλαρος, λόγω μιας κουβέντας που είχαμε, μιας αμφισβήτησης, μιας απορίας, που αυτός ήθελε έχω και μάρτυρα μπροστά, με πήρε από το λαιμό. Ήρθα εδώ στην Ελλάδα για μια προοπτική, δεν έχω ανάγκη. Είμαι οικογενειάρχης, έχω τέσσερα, δεν χρειάζομαι αυτό το πράγμα. Αυτό το ρεζίλι μόνο εδώ μπορεί να συμβεί, μόνο εδώ, έχω και μάρτυρα, ήταν ο Χάρης ο Αναστασάκος μέσα.

Δεν αντέδρασα ευτυχώς γιατί είμαστε ανθρώποι μπορεί και να αντιδράσουμε διαφορετικά. Και με την Κρήτη το ίδιο πράγμα έγινε, παρεμβολές συνέχεια. Η θα φύγει αυτός από την ομάδα ή φεύγω εγώ. Έχω τα κότσια να φύγω, αλλά για την Σπάρτη είναι κρίμα που έχει τέτοιους ανθρώπους. Και αν δεν τα είπε κάποιος μέχρι τώρα, τα λέω εγώ, δεν φοβάμαι κανέναν, έτσι για να ξέρει.

Αν ήθελα να κάνω κάτι θα πήγαινα στην αστυνομία, γιατί ήταν έξω η αστυνομία, δεν θέλω για το καλό της Σπάρτης. Υπάρχει Πρόεδρος, ο Πολολός.

Δεν θα παραιτηθώ γιατί αυτό είναι εύκολο. Δεν θα παραιτηθώ, δεν παραιτούμαι εύκολα. Το λέω για το καλό της Σπάρτης, αν γίνει αυτό τότε συνεχίζω, είμαι ξεκάθαρος».

onsports.gr

Σπάρτη: Καταγγελία του προπονητή για επίθεση από παράγοντα (video)Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Πηγή

Δείτε επίσης

Ο Μαρινάκης επιστρέφει τα «κλεμμένα» για την καμπάνια «Μένουμε στο Σπίτι», ζητάει να δοθούν στους άνεργους των ΜΜΕ

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Η Ανακοίνωση …